Lederutvikling for bedrifter i endring

Lederutvikling for bedrifter i endring

 

Hvordan bygge et velfungerende lederteam? Hva er erfaringene med ledergrupper i norske bedrifter? New world, new skills – hvordan jobbe strategisk med upskilling?

Fra scenen hører du:

  • Tore Karlsen, partner i PwC
    Karlsen leder PwCs consulting-virksomhet regionalt. Han har erfaring med ledelse av omstilling, organisasjonsutvikling og prosessforbedring, og bistått både norske og internasjonale bedrifter.Han jobber med PwCs nasjonale satsing på New World New Skills, som setter fokus på utvikling og kompetanseheving av ansatte for å møte det digitale skiftet.
  • Olav Haraldseid, lederutvikler i Front Leadership

    Olav Haraldseid er en prisbelønnet foredragsholder med solid toppledererfaring innenfor store norske selskaper. Han er ekspert på endringsledelse, kulturbygging og kundeservice innenfor salgsorganisasjoner og detaljhandelsvirksomheter.

  • Heidi Wiggen, partner i Visindi
    Wiggen var med å starte Visindi etter mange års ledererfaring. Hun jobber både for privat og offentlig sektor, blant annet med oppdrag for sentrale samfunnsaktører som leverer på politiske beslutninger, og gjerne i kombinasjon med kommersielle mål.

 

Velkommen til møte om lederutvikling – ta gjerne med fler fra egen bedrift!

«Når en bedrift vokser eller beveger seg inn i nytt territorium, er det viktig å sikre at ledergruppen utvikler seg og forblir kompetent. Hvordan får man en etablert ledergruppe til å endre seg? Virkemidler kan inkludere oppgraderinger, kompetanseheving, forsterke laget gjennom utskiftninger og nyansettelser, «team building» med mer». Ambisiøse bedrifter-programmet.

Dato/tid
27. april, 2022
Kl: 8.00 - 10.30

Pris: Gratis, servering av kaffe og te
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Arrangør: Fredrikstad Næringsforening ved Ambisiøse bedrifter-programmet


Påmelding

Dette arrangementet er utsolgt.

Lukk