Morgenmøte: Slik leder du merkevaren din til lønnsomhet og vekst

Print Friendly, PDF & Email

Lars Erling Olsen er til daglig professor ved Handelshøyskolen BI.

Velkommen til en introduksjon til hva DU kan gjøre for at din bedrift skal bli en ledende merkevare. Lykkes du, vil du oppnå lønnsomhet og vekst, og en forsterket posisjon relatert til kunder / marked, leverandører og rekruttering.

Konkurransen er nasjonal og internasjonal, velkommen til morgenmøte hvor vi setter din rolle i utviklingen av bedriften på agendaen!

Meld deg på det påfølgende lederseminaret om samme tema, dersom du ønsker mer teori og individuell veiledning. Begrenset antall plasser.

Foredragsholder fra BI – en av Norges beste innen merkevarebygging

Lars Erling Olsen er professor ved Handelshøyskolen BI. Han er en av Norges ledende eksperter på merkevareledelse, markedskommunikasjon og forbrukeratferd. Olsen er en aktiv forsker og har publisert en rekke vitenskapelige artikler i ledende internasjonale tidsskrifter. Han jobber også som rådgiver for bedrifter som ønsker å bygge sterke merkevarer.

Hva er status på arbeidsplassutviklingen i Fredrikstad?

Arbeidsplassutvikling helt sentralt for Fredrikstads fremtid, og vi kan selv være med å påvirke. Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening, vil innlede kort om hva som er status for arbeidsplassutviklingen i Fredrikstad.

Velkommen til åpent morgenmøte!

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter, politikere, byråkrater og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-3 foredragsholdere og avsluttes gjerne med debatt. Temaene settes fortløpende, rundt en måned i forkant av møtet.onsdag 3. april
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe / te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design