Søndagsåpne butikker – ute til høring

Print Friendly, PDF & Email

Hva sier høringsdokumentene om søndagsåpne butikker? Hvordan ser regjeringen for seg å øke valgfriheten til butikkdriverne? Hva er gjort i andre land, og hva om løsningen blir at det blir opp til hver enkelt kommune? Hva om de i Moss beslutter å ha søndagsåpne butikker?

Hva er signalene fra Norsk Sentrumsutvikling, kjeder og kjøpesentre?

Hva mener politikerne i Fredrikstad, og hvordan vil de vurdere søndagsåpne butikker dersom det blir opp til kommunen å bestemme?

Innledere er Morten Huth, senterleder i Torvbyen, og Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening.

Etter innledningen inviterer vi til politisk debatt og innspill fra salen. Er du interessert i næringspolitikk, byutvikling og handel, er dette møtet noe for deg.

Velkommen!

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema 6-7 onsdager i året kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-2 foredragsholdere og avsluttes med debatt. Temaene settes fortløpende, og publiseres på denne nettsiden.onsdag 6. mai
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design