Nettverk – hva skal til for at bedriften får noe igjen for deltakelsen

Print Friendly, PDF & Email

Suksess i nettverk krever mer enn bare prat!

Synnøve Rubach jobber som seniorforsker i Østfoldforskning. I tillegg jobber hun i gründerfirmaet Becour AS og er sensor ved Høgskolen i Østfold og NTNU.
Synnøve har bakgrunn som sivilingeniør maskin og har en doktorgrad innen organisasjon og ledelse fra Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU.
Avhandlingen hennes fokuserte på hvordan bedrifter bruker deltagelse i eksterne nettverk i egne innovasjons- og utviklingsprosesser. Hennes spesialfelt er bærekraftig innovasjon, innovasjons- og bedriftsnettverk og ledelse på tvers av organisatoriske grenser.

Målgruppe: 2. gruppe som deltar i nettverket ambisiøse bedrifter

Sted: Streames på Facebooksiden til Fredrikstad Næringsforening

Notér tiden i kalenderen din, så sees vi på vår digitale møteplass!torsdag 16. april
Tid: 09:00 - 09:45

Pris: Gratis nettmøte, åpent for alle.
Arrangør: Nettverk var i utgangspunktet et tema i nettverk for ambisiøse bedrifter, men på grunn av koronasituasjonen vi befinner oss i, endrer vi dette til å bli et nettmøte åpent for alle.

Sted: , ,

Sted: , ,


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design