Nettverksmøte for kvinnelige ledere – med Berit Svendsen og Per-Mathias Høgmo

Print Friendly, PDF & Email

Berit Svendsen, tidligere konsernleder i Telenor

Velkommen til første møte i nettverk for kvinnelige ledere! Forskning viser at rollemodeller og nettverk er spesielt viktig for å motivere kvinner til å ta ledende posisjoner. Vi tar sikte på 3-4 nettverksmøter i året.

Vi har fått med oss Berit Svendsen og Per-Mathias Høgmo som foredragsholdere, og vil kombinere kvelden mellom foredrag, mingling og tapas.

Berit Svendsen er utdannet sivilingeniør og har en master i teknologiledelse. I år 2000 ble Svendsen ansatt som CTO i Telenor og bekledde frem til sin avgang høsten 2018 en rekke roller. Fra 2011 var hun konserndirektør i Telenor og administrerende direktør i Telenor Norge. Berit Svendsen er i dag leder for Vipps sin internasjonale satsning. Nettopp teknologiledelse, hvordan lede når endringene går raskere og raskere, står på agendaen i vårt første nettverkstreff.

Per-Mathias Høgmo er kanskje aller mest kjent for å ha trent både det norske kvinne- og herrelandslaget i fotball, men for oss er han selvsagt også godt kjent som trener for FFK forrige sesong. Hans yrkeskarriere har primært handlet om å prestere gjennom andre, sette retning og bygge lag både som leder og som fotballtrener – dette er problemstillinger vi som ledere i næringslivet står ovenfor hver eneste dag. Høgmo er i sluttfasen på sin doktorgrad om prestasjonskultur og vil dele sine tanker om organisasjonen og det hele mennesket.

Målet med nettverket er:

 • Motivere flere kvinnelige ledere til å bli toppledere for å sikre at næringslivet får rekruttere toppledere fra hele talentbasen
 • Økt antall kvinnelige styremedlemmer
 • Øke synligheten til kvinnelige ledere

Målgruppe for nettverket:

 • Kvinnelige ledere
 • Kvinnelige styremedlemmer
 • Kvinner med resultat-, personal- og / eller beslutningsansvar

Deltakelse forutsetter medlemskap i Fredrikstad Næringsforening gjennom bedriften du representerer dersom den holder til i Nedre Glomma, eller som privat medlemskap dersom du jobber et annet sted. Til dette første møte forutsettes ikke medlemskap.

Begrenset antall plasser.

Velkommen!

Arrangementet er nå fulltegnet, men send en e-post til post@fredrikstad-nf.no hvis du er interessert i å stå på venteliste, så tar vi kontakt med deg dersom det blir ledig plass.torsdag 31. januar
Tid: 18:30 - 21:00

Pris: 495,- Inkluderer tapas og én enhet drikke. Drikke fås kjøpt på stedet.
Arrangør: Nettverk for kvinnelige ledere i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Næringslivets hus Fredrikstad, Nygaardsgata 5, Fredrikstad

Sted: Næringslivets hus, Nygaardsgata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

 • Nipas AS Nipas AS

  Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design