Nettverksmøte for kvinnelige ledere – med Berit Svendsen og Per-Mathias Høgmo

Print Friendly, PDF & Email

Berit Svendsen, tidligere konsernleder i Telenor

Velkommen til første møte i nettverk for kvinnelige ledere! Forskning viser at rollemodeller og nettverk er spesielt viktig for å motivere kvinner til å ta ledende posisjoner. Vi tar sikte på 3-4 nettverksmøter i året.

Vi har fått med oss Berit Svendsen og Per-Mathias Høgmo som foredragsholdere, og vil kombinere kvelden mellom foredrag, mingling og tapas.

Berit Svendsen er utdannet sivilingeniør og har en master i teknologiledelse. I år 2000 ble Svendsen ansatt som CTO i Telenor og bekledde frem til sin avgang høsten 2018 en rekke roller. Fra 2011 var hun konserndirektør i Telenor og administrerende direktør i Telenor Norge. Berit Svendsen er i dag leder for Vipps sin internasjonale satsning. Nettopp teknologiledelse, hvordan lede når endringene går raskere og raskere, står på agendaen i vårt første nettverkstreff.

Per-Mathias Høgmo er kanskje aller mest kjent for å ha trent både det norske kvinne- og herrelandslaget i fotball, men for oss er han selvsagt også godt kjent som trener for FFK forrige sesong. Hans yrkeskarriere har primært handlet om å prestere gjennom andre, sette retning og bygge lag både som leder og som fotballtrener – dette er problemstillinger vi som ledere i næringslivet står ovenfor hver eneste dag. Høgmo er i sluttfasen på sin doktorgrad om prestasjonskultur og vil dele sine tanker om organisasjonen og det hele mennesket.

Målet med nettverket er:

 • Motivere flere kvinnelige ledere til å bli toppledere for å sikre at næringslivet får rekruttere toppledere fra hele talentbasen
 • Økt antall kvinnelige styremedlemmer
 • Øke synligheten til kvinnelige ledere

Målgruppe for nettverket:

 • Kvinnelige ledere
 • Kvinnelige styremedlemmer
 • Kvinner med resultat-, personal- og / eller beslutningsansvar

Deltakelse forutsetter medlemskap i Fredrikstad Næringsforening gjennom bedriften du representerer dersom den holder til i Nedre Glomma, eller som privat medlemskap dersom du jobber et annet sted. Til dette første møte forutsettes ikke medlemskap.

Begrenset antall plasser.

Velkommen!

Arrangementet er nå fulltegnet, men send en e-post til post@fredrikstad-nf.no hvis du er interessert i å stå på venteliste, så tar vi kontakt med deg dersom det blir ledig plass.torsdag 31. januar
Tid: 18:30 - 21:00

Pris: 495,- Inkluderer tapas og én enhet drikke. Drikke fås kjøpt på stedet.
Arrangør: Nettverk for kvinnelige ledere i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Næringslivets hus Fredrikstad, Nygaardsgata 5, Fredrikstad

Sted: Næringslivets hus, Nygaardsgata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

Medlemsprofilen

 • The Pitch The Pitch

  The Pitch er et innovativt byrå som utfordrer bransjen med nye tanker i en stadig mer sammensatt og kompleks hverdag. De siste årene har de opplevd solid vekst gjennom gode prestasjoner, og blitt en attraktiv arbeidsplass for både unge talenter og etablerte fagfolk.

  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2019 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN