Nye parkeringsbestemmelser – mer hensiktsmessig?

Print Friendly, PDF & Email

Nye parkeringsbestemmelser for Fredrikstad skal utformes.

  • Handler parkeringsbestemmelsene kun om inntjening for kommunen?
  • Ser politikerne på parkeringsbestemmelsene som et bevisst virkemiddel for å stimulere til en levende by med kontorarbeidsplasser og handel?

Frode Samuelsen, virksomhetsleder for parkering og transport i Fredrikstad kommune, skal føre saken i pennen på vegne av Fredrikstad kommune. Vi inviterer til debattmøte hvor Frode Samuelsen innleder og politikere stiller til paneldebatt. Spørsmål og innspill fra salen hører med.

Fredrikstad Næringsforening har kartlagt hvordan parkeringsbestemmelser praktiseres i andre byer i tillegg til å gå nøye gjennom bestemmelsene i Fredrikstad. Parkeringspolitikk er viktig for utvikling av sentrum, og derfor må vi bli med å påvirke.

Møt opp til parkeringsdebatt FØR nye bestemmelser vedtas!

Om morgenmøtene

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema hver første onsdag i måneden kl. 08.00-09.30. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-2 foredragsholdere og avsluttes med debatt. Temaene settes fortløpende, og publiseres på denne nettsiden.onsdag 7. januar
Tid: 08:00 - 09:30

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design