Nye planer, nye ruter, ny hverdag. Kollektivt!

Print Friendly, PDF & Email

Transportsystemet på vei skal styrkes. Infrastrukturgruppen i Fredrikstad Næringsforening er pådrivere for å redusere sårbarheten i transportsystemet i Nedre Glomma, og for at tilgangen til omverdenen bedres.

På agendaen denne morgenen står:

Østfold fylkeskommune, ved samferdselssjef Jostein Haug:
• Regional transportplan er ute på høring. Hør mer om Østfolds strategiske samferdselsplan som fungerer som innspill til Nasjonal Transportplan. Hva sier den om Fredrikstad og Nedre Glomma?

Østfold kollektivtrafikk:
• Nytt kollektivtilbud innføres. Hvorfor? Hvordan blir det? Føringer fra staten handler om at personbiltransporten ikke skal øke – nytt og bedre kollektivtilbud skal bidra til dette.

Næringsforeningens infrastrukturgruppe bistår i markedsføringen, ved Georg Bjørnson:
• Skal vi få plass til mer nyttetrafikk på veiene, må flere kjøre kollektivt. Infrastrukturgruppen skal ut til bedriftene for å gjøre det nye kollektivtilbudet kjent til ansatte, slik at gods- og nyttetrafikken kommer lettere frem.

Velkommen til morgenmøte!

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter, politikere, byråkrater og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-3 foredragsholdere og avsluttes gjerne med debatt. Temaene settes fortløpende, rundt en måned i forkant av møtet.onsdag 7. mars
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis møte, åpent for alle, ingen påmelding nødvendig. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design