Prestasjonskultur

Print Friendly, PDF & Email

Per-Mathias Høgmo vil i seminaret fokusere på prestasjonskultur i bedriftene, og viktigheten av å gjøre nødvendige endringstiltak som følge av koronakrisen.

Aktuelle temaer:

– Verdiene som styringsredskap er viktigere enn noen gang
– Involvering av ansatte skaper eierskap, økt motivasjon og ansvar
– God balanse mellom jobb og fritid (arenamodellen) gir økt energi

Per-Mathias Høgmo har lang erfaring fra idretten med fokus på lagspill og prestasjoner. Erfaringene har han brukt videre som rådgiver også i næringslivet, med spesielt blikk på organisasjonsutvikling. Fellestrekkene har vært at gjennom en god struktur og fokus på innovasjon, skapes det en kontinuerlig utvikling. Høgmo er knyttet til Universitetet i Tromsø, hvor han er i sluttfasen på sin doktorgrad om prestasjonskultur.

Sted: Streames på Facebooksiden til Fredrikstad Næringsforening

Notér tiden i kalenderen din, så sees vi på vår digitale møteplass!tirsdag 28. april
Tid: 09:00 - 09:45

Pris: Gratis nettmøte, åpent for alle.
Arrangør: Endring og prestasjonskultur var i utgangspunktet et tema i nettverk for ambisiøse bedrifter i Fredrikstad Næringsforening. Da temaet er like relevant for andre bedrifter som tror koronakrisen vil stille nye krav til bedriftene, endrer vi dette til å bli et nettmøte åpent for alle.

Sted: , ,

Sted: , ,


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design