PROSJEKT22 – Hvordan kan samarbeid fungere som verktøy for revitalisering av Fredrikstad Sentrum?

Print Friendly, PDF & Email

Fremgangen i Fredrikstad sentrum blir applaudert lokalt og vekker oppmerksomhet også utenfor fylkesgrensene. To Bachelorstudenter ved Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold har også blitt oppmerksomme på utviklingen, og gjennom Fredrikstad Næringsforening undersøker de nå hvordan samarbeid har effekt på bykjernen.

PROSJEKT22 er et event, hvis formål er å reflektere og se på utviklingsmuligheter på ulike områder i bykjernen, igjennom samarbeid mellom gårdeiere i sentrum. Tittelen på prosjektet henviser til en fremtidsrettet tankegang – 2022 – hvordan oppleves Fredrikstad sentrum fem år frem i tid?

Studentene har gjennom studieturer og litteratur undersøkt det internasjonale fenomenet BID – Business Improvement district, og dette er også rammeverket for deres bacheloroppgave. BID kan forstås som en forsterket velforening, der aktører i et geografisk avgrenset område samarbeider om tiltak som stimulerer til økt aktivitet. Studentene omtaler seg selv som Bachelorprosjektet: Urbanista, og ønsker med dette og vekke urbanisten i oss alle. Hvordan byen brukes legger føringer for byutviklingen og vica versa.

Det er fint om du som gårdeier i Fredrikstad sentrum melder deg på. Eventet er for spesielt inviterte, men dersom du er gårdeier i Fredrikstad sentrum, og ikke har fått invitasjon men ønsker å delta vil vi gjerne at du tar kontakt. Bruk påmeldingsskjemaet under.tirsdag 4. april
Tid: 12:30 - 16:00

Pris: 0,-
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaardsgata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaardsgata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design