Seminar for nettverk serveringsnæring

Print Friendly, PDF & Email

Fredrikstad Næringsforening gjorde i høst en kartlegging av de største leverandørene til serveringsbransjen i Fredrikstad. En av de tre største var Hansa Borg. På bakgrunn av dette etablerte vi et samarbeid hvor de bidrar med økonomisk støtte til en markedskampanje for serveringsbransjen i Fredrikstad. Avtalen har til hensikt å støtte opp bransjen gjennom en krevende tid.

Som et ledd i dette samarbeidet inviterer vi hele bransjen til et fagseminar mandag 13. mars kl. 12.00-16.00 på Hotel City. På seminaret vil Hansa Borg, Solera og Vinestor presentere sine produkter og muligheter for dere.

Velkommen!mandag 13. mars
Tid: 12:00 - 16:00

Pris: Gratis medlemsmøte. Servering av kaffe/te.
Arrangør: Hansa Borg, Solera, Vinestor og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Scandic City Fredrikstad, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad

Sted: Scandic City, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design