STYLE for SALG – Sentrumsgruppens månedlige treff

Print Friendly, PDF & Email

Monica Stavem gir deg tips om interiørdesign som selger.

Hvilken styling utløser salg og trivsel? En siste oppdatering og ny inspirasjon får du fra Monica Stavem som har jobbet med retail design i en årrekke. Etter at hun startet for seg selv i 2011, har hun designet kontorlokaler som blant annet Sparebank 1 og Volvat på Kråkerøy, men også designet nye undertøys butikker på Strømmen og Sandvika, samt en ny dna skobutikk på CC.

Stavem forteller om:
– Konseptet / den visuelle identiteten
– Kundeopplevelsen
– Kundemønster
– Varebærere (innredning)

Lille Special og Boomerang har nylig reåpnet sine butikker med oppgraderte lokaler. Hør hvordan de har planlagt sine nye konsepter!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45, som regel på Handelsstanden i Nygaards gata 5 . Frokost serveres fra 08.00. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød.

Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.

Velkommen til frokost og faglig samvær for medlemmer i sentrum!tirsdag 29. april
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe, te og frokost.
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Lille Special Fredrikstad, Nygaardsgata 36-38, Fredrikstad

Sted: Lille Special, Nygaardsgata 36-38, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design