Sentrumsgruppens månedlige treff: En sentrumsleder på vei til byen?

Print Friendly, PDF & Email

Kristian Fredrik Kristiansen er leder for Sentrumsgruppen.

«Et aktivt handels- og næringsliv i byene innebærer arbeidsplasser som igjen skaper aktivitet og liv til ulike tider av døgnet. Mennesker i gatene skaper trygghet og et levende handelssentrum tiltrekker seg andre næringslivsaktører.»

Setningen er hentet fra Faglige råd for bærekraftig byutvikling, Kommunal- og regionaldepartementet og Miljøverndepartementet, 12/2013.

En sentrumsleder på heltid planlegges som tilskudd for å styrke Fredrikstad sentrum med aktiviteter, samarbeid, koordinering med Fredrikstad kommune, gårdeiere med mer. Alt for å utvikle sentrum som en god nærings- og opplevelsesdestinasjon.

Hvem søker vi etter, hvilke oppgaver skal vedkommende ha, når kan det skje? Kjell Arne Græsdal innleder.

NÅ har du mulighet til å komme med innspill.

 

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5 . Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød.

Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.

Velkommen til frokost og faglig samvær for medlemmer i sentrum!tirsdag 26. august
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe, te og frokost.
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • BDO BDO

    Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design