Sentrumsgruppens månedlige treff: 5 tiltak for sentrum

Print Friendly, PDF & Email

Kristian Fredrik Kristiansen er leder for Sentrumsgruppen.

-hva foreslår du?

Sentrumsgruppen utfordres til å foreslå 5 tiltak som kan løfte sentrum til et enda mer attraktivt sted å reise til, for handel og opplevelser. De 5 tiltakene vil bli vurdert av en gruppe sammensatt av butikkdrivere, gårdeiere, Fredrikstad kommune og Fredrikstad Næringsforening. Meningen er at utvalgte tiltak som sendes inn til denne gruppen skal settes ut i live. Sentrumsgruppen er således viktig, for det er denne gruppen som kjenner sentrums daglige drift aller best.

Velkommen til å diskutere Fredrikstad sentrums framtid på vårt månedlige frokostmøte på Handelsstanden tirsdag 24. februar!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.tirsdag 24. februar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe, te og frokost.
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • NiNi Beach AS NiNi Beach AS

    NiNi Beach investerer både i kompetanse og lokaler. Trendy konsepter er kjennetegnet til driverne bak, og med den positive utviklingen i Fredrikstad, investerer de mer enn gjerne videre i byen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design