Sentrumsgruppens morgenmøte

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til høstens første møte i sentrumsgruppen!

Det er tid for hygge, mat og skravling igjen. Alle medlemmer i sentrumsgruppen inviteres derfor til gratis frokost på Quality Hotel 10. september fra kl. 08.30.

I tillegg til frokost får vi hilse på Ann-Karin Vollebæk som er ny hotelldirektør, samt at sentrumsleder Line Jeppesen forteller litt om utviklingen og de foreløpige planene for aktiviteter i sentrum.

Av hensyn til ev. smittesporing er det viktig med påmelding.


Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen er drivere i Fredrikstad sentrum som møtes 4-5 ganger per år. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.torsdag 10. september
Tid: 08:30 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe/te og frokost.
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • The Adecco Group The Adecco Group

    500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design