Sentrumsgruppens morgenmøte: Aktiviteter 2016, parkering, konkurranse og omsetningstall

Sentrumsgruppens morgenmøte: Aktiviteter 2016, parkering, konkurranse og omsetningstall

Da er det nye året godt i gang, og dette er et år spekket med muligheter. Vi har ikke begynt med blanke ark og fargestifter, nei vi fortsetter der det forrige sluttet og fyller på med enda mer. De nye parkeringsbestemmelsene betyr mye for mange og de nye parkeringsbestemmelsene engasjerer. Det er en gavepakke å ha gratis parkeringshus i hele sentrum. Dette er et av temaene på årets første sentrumsgruppemøte. Agenda for denne morgenen ser du her:

Omsetningsregistrering
Mendo retail Planet kommer for å presentere løsningen vi har valgt for omsetningsregistrering. Noen butikker er allerede i gang og de er der for å fortelle hvordan det har gått første måned.

Parkering
De nye parkeringsbestemmelsene engasjerer mange, og det er en gavepakke å ha gratis parkeringshus i hele sentrum. Vi setter derfor i gang en stor kampanje for å fortelle alle besøkende og handlende «Grattis det er gratis» i parkeringshusene i byen.

Konkurranse
Som en ekstra motivasjon til å besvare undersøkelsen vi sendte ut 13. januar vil en av dere som svarte på undersøkelsen, vinne et gavekort for to personer med overnatting på Quality Hotel Fredrikstad. Vi trekker en vinner på tirsdag. (Siste frist for å gjennomføre undersøkelsen er mandag kl. 10.00, du må ha svart mer enn kun spørsmål 1 og 2 for å vinne).

Vi lanserer i tillegg en konkurranse, med en flott premie til noen av dere som driver butikk i sentrum. Denne premien har som mål å få flere handlende i din butikk, høyere omsetning, og nye inspirerende ideer. Gled deg!

Spørreundersøkelsen
Aktivitetskalender for Fredrikstad sentrum

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Dato/tid
26. januar, 2016
Kl: 8.00 - 9.45

Pris: Gratis
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk