Sentrumsgruppens morgenmøte: «Anno 1721», aktiviteter 2016 og omsetningstall

Print Friendly, PDF & Email

“Anno 1721” i Fredrikstad

“Anno 1721” er en norsk realityserie som blir sendt i beste sendetid på NRK hver mandag, onsdag og fredag fra januar til mars 2016. 14 deltakere har i ti uker bodd som de gjorde i 1721, på Isegran. Det vil bli håndverksaktiviteter hver lørdag på Isegran, og Anno-opplevelser i Gamlebyen for barnefamilier i hele perioden. Hvordan kan vi i sentrum henge oss på i månedene januar – mars 2016 når serien blir vist på TV? Renate og Margit fra Visit Fredrikstad & Hvaler kommer og forteller om «Anno 1721» og hva som vil skje på Isegran, samt erfaringer som ble gjort i Bergen sentrum etter forrige sesong.

Aktivitetskalender

Utkast til aktivitetskalenderen for 2016 er klar. Kalenderen vil som før være dynamisk, men den vil også gi oss en pekepinn på aktivitetsnivået i 2016. Vi åpner for diskusjon og innspill.

Omsetningstall   

De fleste butikker har god kontroll på sin egen omsetning, men hvordan det går totalt for alle butikkene i sentrum er mer usikkert. Ofte blir det tatt avgjørelser på magefølelse og synsing, uten et godt tallgrunnlag. Ved å samle inn omsetning for hele sentrum, kan vi evaluere og planlegge aktiviteter som gir god lønnsomhet for butikkene. Sentrumsleder Stine Ferguson vil fortelle mer om løsningen som er aktuell, og vi drøfter temaet.

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.tirsdag 24. november
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design