Sentrumsgruppens morgenmøte – hvordan utnytter vi økt antall mennesker i sentrum?

Sentrumsgruppens morgenmøte – hvordan utnytter vi økt antall mennesker i sentrum?

Velkommen til møte dere i sentrumsgruppen!

Dette møte vil være spekket med informasjon. Vi skal både ta for oss endringene som skjer i varehandelsbransjen og hvorfor det kommer til å gi enorme muligheter for Fredrikstad sentrum. Kristian Kristiansen i Boomerang vil fortelle oss hvordan de jobber for å få maks ut av økt antall mennesker i sentrum + og så ser vi sammen på markedsplan for sommeren 2018.

Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å komme, møtene i Sentrumsgruppen er viktig for at vi sammen skal skape et best mulig Fredrikstad sentrum. Uten innspill fra drivere i sentrum er ikke dette mulig.

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen er drivere i Fredrikstad sentrum som møtes 4-5 ganger per år i Næringslivets Hus i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Dato/tid
24. april, 2018
Kl: 8.00 - 9.45

Pris:
Sted: Kronos Titan, Titangata 1, Gamle Fredrikstad

Arrangør: Sentrumsgruppa i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk