Sentrumsgruppens morgenmøte – hvordan utnytter vi økt antall mennesker i sentrum?

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til møte dere i sentrumsgruppen!

Dette møte vil være spekket med informasjon. Vi skal både ta for oss endringene som skjer i varehandelsbransjen og hvorfor det kommer til å gi enorme muligheter for Fredrikstad sentrum. Kristian Kristiansen i Boomerang vil fortelle oss hvordan de jobber for å få maks ut av økt antall mennesker i sentrum + og så ser vi sammen på markedsplan for sommeren 2018.

Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å komme, møtene i Sentrumsgruppen er viktig for at vi sammen skal skape et best mulig Fredrikstad sentrum. Uten innspill fra drivere i sentrum er ikke dette mulig.

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen er drivere i Fredrikstad sentrum som møtes 4-5 ganger per år i Næringslivets Hus i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.tirsdag 24. april
Tid: 08:00 - 09:45

Pris:
Arrangør: Sentrumsgruppa i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Næringslivets hus (Handelsstanden) Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Næringslivets hus (Handelsstanden), Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design