Sentrumsgruppens morgenmøte: Konkurranse, ByLørdag 12. mars, facebook konkurranser og sosiale medier.

Print Friendly, PDF & Email

De fleste av dere er nå i mål med vårens innkjøp, og en hektisk innkjøpsperide er over. Nå er det salg av nye varer og snart en deilig vår som kommer. La oss sammen planlegge våren!

Konkurranse Vi har satt igang med Mendo omsetningsregistrering- vi er igang og noen av dere leverer flitt, noen innimellom og noen er ikke helt igang enda. Vi tar en liten gjennomgang på dette, og minner om konkurransen der dere kan vinne en butikk-coach som kommer med innspill både til løsninger i butikk, salg og service. Denne premien har som mål å få flere handlende i din butikk, høyere omsetning, og nye inspirerende ideer. Her er det mye nyttig å ta med seg i driften videre.

Bylørdag 12. mars Gjennomgang av aktiviteter og hva som skjer denne dagen, det er fint om dere også tenker igjennom hvordan dere skal bidra til en vellykket bylørdag. Åpen dialog som alltid.

Facebook konkurranse og sosiale medier I forbindelse med mors- og valentinesdag i 14. februar satt vi igang en konkurranse-bonanza på facebook. Vi tar en gjennomgang av denne aktiviteten, og en gjennomgang av sosiale retningslinjer etc.

Fredrikstad vil bli best på salg og service: Tilbud om fagbrev i salgsfaget / 5 000,- i stipend til deg eller en medarbeider hos deg

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

 

 tirsdag 23. februar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design