Sentrumsgruppens morgenmøte

Print Friendly, PDF & Email

«Et tryggere Fredrikstad» ble etablert for å sikre både butikkansatte og kunder en trygg handel. Blant annet er det etablert god kommunikasjons praksis mellom ulike aktører – politi, næringsdrivende og vaktselskap i Fredrikstad.

Fredrikstad er i det daglige en trygg og god by å leve i. En høy grad av trygghet er vesentlig for livskvaliteten og bidrar til å gjøre Fredrikstad til en attraktiv by for de som vil bo, arbeide og besøke byen. For å øke folks trygghet, må vi også redusere risikoen for å bli utsatt for vold og annen utrygghets-skapende aktivitet.

“Vinningskriminalitet” er en fellesbetegnelse for straffebestemmelser som forutsetter at gjerningsmannen har handlet i den hensikt å skaffe seg selv eller andre en uberettiget vinning. Tyveri, underslag, utpressing, ran, bedrageri og nasking er eksempler på det som kalles vinningskriminalitet.

Helge Gulbrandsen jobber i Operativt forebyggende avsnitt på Fredrikstad politistasjon, og vil holde et innlegg på morgenmøte om hvordan du best kan håndtere ulike situasjoner som kan oppstå i forbindelse med handel.

Winter Classic 2017Vinterens største eventyr i Fredrikstad nærmer seg.

Winter Classic = 9 dager med folkefest på stadion! Det topper seg 21. januar da rivalene Stjernen og Sparta møtes til Norges første utendørs Getliga-kamp på Fredrikstad Stadion. Det blir folkefest! Det blir temperatur! Det blir kriging! Det blir fart og spenning med nerver i høyspenn i kampen om å vinne Norges første Winter Classic! Sverre Jarild som er prosjektansvarlig for arrangementet vil informere om vinterens største arrangement i Fredrikstad.

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen er drivere i Fredrikstad sentrum som møtes den siste tirsdagen hver måned, kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.tirsdag 27. september
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis medlemsmøte. Frokost fra 08.00-08.30, møtestart kl. 08.30
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design