Sentrumsgruppens morgenmøte: møt den nye sentrumslederen!

Print Friendly, PDF & Email

Stine Ferguson er nyansatt sentrumsleder i Fredrikstad Næringsforening.

Sommeren er over, ny sentrumsleder er på plass og det er igjen tid for å møtes. Denne morgenen vil dere møte sentrumsleder Stine Ferguson som er nyansatt i næringsforeningen. Hun vil presentere seg og bli kjent med dere i Sentrumsgruppen. Daglig leder i næringsforeningen, Kjell Arne Græsdal, vil fortelle om de nye tellesystemene Fredrikstad Næringsforening har fått på plass i sentrum. Kristian Fr. Kristian, leder av Sentrumsgruppen, vil oppsummere sommeren, og ha en gjennomgang av hva som skjer på den kommende Bylørdagen. Vi ønsker å ha et åpent fora der dere kan komme med innspill og deres forventninger til sentrumlederens rolle.

Velkommen til Sentrumsgruppen!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.00 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.tirsdag 25. august
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design