Sentrumsgruppens morgenmøte – på kvelden! INSPIRASJON & MOTIVASJON

Sentrumsgruppens morgenmøte – på kvelden! INSPIRASJON & MOTIVASJON

Aspire Brands AS er lokalisert i Storgata. De har fantastiske kontorlokaler som de overtok og pusset opp etter at Volvat flyttet ut. Aspire Brands flyttet bedriften med 12 ansatte fra Sørlie torget i Sarpsborg til Fredrikstad sentrum, og begrunner dette med:

#Kunnskapsbedrifter skal ligge i et bysentrum.

Aspire Brands er et distribusjonsselskap som har høy kompetanse innenfor merkevarebygging, salg og logistikk innenfor skjønnhet- og velværemarkedet. Utstyrt med detaljert kunnskap og know-how, navigerer og guider Aspire Brands merkevareeiere for å finne de beste markedsstrategiene for produktet, både før og etter du ser de i butikk. Sammen definerer de potensialet og jobber målrettet for å realisere det i flere markeder. De omsetter for et tresifret millionbeløp. Denne bedriften, midt i Fredrikstad sentrum, er en godt bevart hemmelighet, men nå er de klare til å møte oss for å fortelle om hvordan de jobber.

Marius Ferstad er administrerende direktør og en av gründerne bak Aspire Brands. Han forteller hvordan veksten har vært. For 5 år siden pakket han selv varer som ble bestilt av butikkene og leverte de til kunden. I dag leder Marius EMEA-kontoret, og jobber for å utvikle den europeiske virksomheten. Han er ansvarlig for strategisk utvikling av selskapet, jobber han sammen med teamet for å identifisere forretningsmuligheter og sørger for den daglige driften.

Ferstad har med seg tidligere håndballspiller Anette Hovind Johansen, som kan mer enn å skyte mål for Norge, hun er også en førsteklasses merkevarebygger. Med kjente kjeder som Vita, H&M, matas, Åhlens, Lindex, kicks og Cubus utvikler hun merkevarer og styrker kategorier i Norge, Sverige og Danmark.

# Digitale informasjonsflater – hvordan oppnå effekt?

God informasjon er aktuell, engasjerende, visuell og gjerne også underholdende. Utviklingen av digitale skjermløsninger har vært imponerende de siste årene. Nye teknologiske løsninger har gitt utvidede bruksområder, og stadig flere oppdager potensialet som ligger i denne informasjonskanalen. Hvilke løsninger finnes i dag og hva kan vi forvente oss i framtiden? Hvordan kan du bruke digitale informasjonsflater til å øke kunde- og brukeropplevelsene?

Gjermund Karlsen, Rådgiver Audiovisuelle løsninger og samhandling, Atea Østfold, kommer for å vise oss konkrete eksempler.  Gjermund er CTS (Certified Technology Specialist), bransjens eneste ISO / ANSI sertifisering. Han har jobbet med teknologi i en årrekke, alltid med fokus å hjelpe kundene å få effekt av sine investeringer.

Dette er sommerens siste møte for Sentrumsgruppen.

Velkommen!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Men denne gangen gjør vi det annerledes, og inviterer til et kveldsmøte fra kl. 18.00 – 20.00, og er stemningen god, kan vi gjerne holde på litt lenger. 
På Sentrumsgruppens faste møter har vi program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum!

Dato/tid
31. mai, 2016
Kl: 18.00 - 20.00

Pris: kr. 230,- om du ønsker tapasbuffè
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk