Sentrumsgruppens morgenmøte: Sommer, jul, statistikk og Gorglar

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til høstens første møte for Sentrumsgruppen! På agendaen står:

  1. Oppsummering av sommeren v/Kristian Fr. Kristiansen
  2. Statistikk og tall for Fredrikstad sentrum v/Stine Ferguson
  3. Planlegging av julen
  4. Gorglar – sammen om å nå kundene. Eiere av Gorglar presenterer et verktøy for å nå kundene.

Mer om Gorglar

Det handler om respons, sier de som kan noe om markedsføring. Gorglar sier heller: «det handler om omsetning, fordi respons kan være alt annet enn salg. For de er det din økte omsetning som teller. Alt annet er helt uvesentlig (bortsett fra god kundeservice).”

“Med dette stamkunde programmet får du en helt unik løsning som bygger kundelojalitet langt over det vanlige. Du bygger også ditt stamkunde program som din viktigste eiendom og hvor du selv har full kontroll.”

Sammen, ikke alene
Ta tjenester som AirBnb, Uber, nabobil etc., felles for de fleste av disse modellene er at de defineres under området «delingsøkonomi». Det vil si at de har funnet ut at det er smart å ikke gjøre alt selv. På tilsvarende måte gjør Gorglar det med sin samkjøringmodell. Flere bedrifter bygger sine kundelister og deler på disse. Effekten blir at du slipper å dra hele lasset alene. Har du en butikk ved siden av deg? Be de om å bygge kundelister også. Til sammen kan det gi et mye bedre resultat.

Velkommen, dine innspill som aktør i Fredrikstad sentrum er viktige!

Sentrumsgruppen er drivere i Fredrikstad sentrum som møtes den siste tirsdagen hver måned, kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.tirsdag 30. august
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis medlemsmøte. Frokost fra 08.00-08.30, møtestart kl. 08.30
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • NiNi Beach AS NiNi Beach AS

    NiNi Beach investerer både i kompetanse og lokaler. Trendy konsepter er kjennetegnet til driverne bak, og med den positive utviklingen i Fredrikstad investerer de mer enn gjerne videre i byen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design