Sentrumsutvikling & grunneiersamarbeid

Print Friendly, PDF & Email

Illustrasjonsfoto

Sentrumsnære, attraktive områder er viktige for å få til ønsket byutvikling. Men hvordan får vi til sentrumsutvikling når eierforholdene er kompliserte?

Eiendomsforholdene er oppdelte med en blanding av offentlige og store og små private grunneiere. For å få til ønsket byutvikling trengs en:

  • plan som kan godkjennes
  • plan som kan gjennomføres

Grunneiersamarbeid kan være avgjørende for å få en plan som gir størst verdiskaping. Mulighetene er flere, for eksempel å danne et felles selskap for helhetlig utvikling av definerte områder. Ved å optimalisere totalverdiene, får alle mer ut enn hva en enkelt aktør kan klare alene. Får man til en helhetlig utvikling av områder, som er planfaglig riktig, kan det også være lettere å få planer godkjent.

Hør mer om mulighetene for grunneiersamarbeid og sentrumsutvikling av Jan Willy Føreland, prosjektleder i Faveo Prosjektledelse AS i Kristiansand.

I Kristiansand er sentrumsområdet Tangen snart ferdig – den tidligere søppelfyllplassen og gassverktomten på 140 da med ca. 20 grunneiere og festere er blitt byens mest attraktive område med boliger, skoler, bad, idrettshall, hotell, strand med mer!onsdag 15. januar
Tid: 08:00 - 09:30

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fagutvalg bygg og eiendom, Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design