Sirkus seminar for næringslivet. Med Cirkus Cirkör.

Print Friendly, PDF & Email

Innovasjon, risiko, ledelse, organisasjonsutvikling – lær mer om disse temaene av noen som kan det, men som du kanskje ikke visste hadde noe å bidra med til næringslivet.

Cirkus Cirkör har i flere år holdt workshops og foredrag for næringslivet og er også tilknyttet Master og management programmet ved Handelshögskolan i Stockholm. Vi samarbeider om et dagsseminar med organisasjonen når de kommer til Fredrikstad for å holde forestilling. www.cirkör.se

Hold av 12. mars fra kl. 09.30-15.30, denne dagen blir det foredrag og lek med Kajsa Balkfors (tidligere VD og forsknings- og utviklingssjef i Cirkus Cirkör) og artister fra Cirkus Cirkör som har bevist at de mestrer kalkulert risiko.

Informasjon om påmelding kommer. Det vil bli gitt rabatt til næringsforeningens medlemmer. Jo flere du melder på, desto høyere blir rabatten. Fordi denne muligheten bør flere få – sammen.

Sirkus er i vinden, vis at du også er det.onsdag 12. mars
Tid: 09:30 - 15:30

Pris: Kommer
Arrangør:

Sted: Hydrogenfabrikken Fredrikstad, Øraveien 2, Fredrikstad

Sted: Hydrogenfabrikken, Øraveien 2, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • BDO BDO

    Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design