Næringslivets morgenmøte: Skjenketider + trygg by, samarbeid og god drift for serveringsnæringen. Går det?

Print Friendly, PDF & Email

Det er igjen tid for rullering av alkoholpolitisk plan og derfor skal skjenketidene i Fredrikstad vurderes på nytt. Fullt frislepp av alkoholsalg uten reguleringer bærer galt av sted. Full skjenkestopp er like galt. Fredrikstad Næringsforening ønsker å sette fokus på å finne rett balansepunkt, der trygg by, samarbeid og økonomisk forsvarlig drift for serveringsnæringen ivaretas.

Innledere:

  • Stine Ferguson er sentrumsleder i Fredrikstad Næringsforening, og næringsforeningen tar til ordet for å være en pådriver for serveringsnæringen, og for å skape en attraktiv, konkurransedyktig og trygg by når skjenketiden skal diskuteres.
  • Jarle Leknes-Kilmork jobber med anskaffelse og bevilgning i Fredrikstad kommune, og vil redegjøre for prosesser i forbindelse med skjenketider og informere om det nye nasjonale prikkesystem i alkoholloven som trådte i kraft 1. januar 2016.
  • Inge Jensen fra Politiet vil legge frem en analyse av utelivsrelaterte saker, og fortelle om samarbeidsforumet MAKS (Myndighet, Ansvarlighet, Kontroll og Samarbeid).

Vi ønsker å belyse utfordringene og verdien av en god og ansvarlig skjenkepoltikk i Fredrikstad.

Alkoholpolitisk utvalg i Fredrikstad kommune er invitert til debatt, og som alltid åpner vi for spørsmål og innspill fra salen.

Velkommen!

Fredrikstad Næringsforening tar jevnlig opp samfunnsaktuelle tema i møter på Litteraturhuset. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-2 foredragsholdere og avsluttes med debatt. Temaene settes fortløpende, og publiseres på denne nettsiden.tirsdag 1. mars
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • NiNi Beach AS NiNi Beach AS

    NiNi Beach investerer både i kompetanse og lokaler. Trendy konsepter er kjennetegnet til driverne bak, og med den positive utviklingen i Fredrikstad, investerer de mer enn gjerne videre i byen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design