Presentasjonsteknikk med en av de råeste i landet: Nils Apeland

Print Friendly, PDF & Email

Foto: Frida Marie Grande

Ikke stå i veien for salget av din merkevare gjennom en dårlig presentasjon, god presentasjonsteknikk kan trenes opp. Bli med på heldagskurs med en av de beste i landet:

Slik selger du din merkevare!

Hvordan virker du foran en forsamling? Måten du fremfører ditt budskap på kan avgjøre om du får oppdraget, vinner tillit eller får kunder og kolleger med deg på din idé.

Er du god til å presentere, vil folk lytte, lære og stole på deg. Er du dårlig, vil de kjede seg og miste interessen for ditt budskap.

Nils Apeland lærer deg sine beste triks, og gir deg konkrete og personlige tilbakemeldinger på hvordan du kan bli bedre til å presentere, slik at du blir forstått, husket og snakket om.

 

Oppnå resultater med en av Norges beste innen kommunikasjon og omdømmebygging

Nils Apeland er kommunikasjonsrådgiver i Bedre Kommunikasjon, samarbeidspartner til Storm Communications der Petter Stordalen er en av eierne. Han eier og driver også Talerlisten.no, en markedsplass for foredragsholdere. Han ble kåret til Årets formidler blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania i 2014 og har holdt hundrevis av kurs og foredrag. Nils ga ut Norges første bok om omdømmebygging, og har jobbet med små og store virksomheter både i Norge og utenlands.

Nils engasjerer og inspirerer og gir konstruktive og konkrete tilbakemeldinger på sine kurs.

Målgruppe: Kurset passer for deg som holder presentasjoner og foredrag og ønsker å bli bedre, tryggere og mer proff. Alle deltakerne får prøve seg i praksis med små øvingsoppgaver. Kurset kjøres i mindre gruppe slik at du får individuell veiledning.

Dette kurset har gått flere steder i landet – hvor deltakere opplever stor progresjon og gir kurset svært høy score.

 

Fredrikstad Merkevareskole er et tiltak i prosjekt Vekst i Fredrikstad. Gjennom å delta på en eller flere kursmoduler vil deltakerne få oppdatert kunnskap om hvordan en sterk merkevare har betydning for vekst, og få innføring i nyttige verktøy.mandag 3. juni
Tid: 08:30 - 16:00

Pris: 3 490,- Løpende påmelding, kun 16 plasser.
Arrangør: Vekst i Fredrikstad, Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design