Slik selger du din merkevare! Praktisk heldagskurs med Nils Apeland

Print Friendly, PDF & Email

Foto: Frida Marie Grande

Sterke merkevarer blir foretrukket.
Sterke merkevarer er lønnsomme.
Sterke merkevarer gir vekstmuligheter.

Ikke stå i veien for salget av din merkevare gjennom en dårlig presentasjon; god presentasjonsteknikk kan trenes opp, bli med på heldagskurs med en av de beste i landet!

Om kursmodul 5: Slik selger du din merkevare

Hvordan virker du foran en forsamling? Måten du fremfører ditt budskap på kan avgjøre om du får oppdraget, vinner tillit eller får kunder og kolleger med deg på din idé.

Er du god til å presentere, vil folk lytte, lære og stole på deg. Er du dårlig, vil de kjede seg og miste interessen for ditt budskap.

Nils Apeland lærer deg sine beste tricks, og gir deg konkrete og personlige tilbakemeldinger på hvordan du kan bli bedre til å presentere, slik at du blir forstått, husket og snakket om.

Foredragsholder er en av Norges beste innen kommunikasjon og omdømmebygging

Nils er kommunikasjonsrådgiver i Bedre Kommunikasjon og eier og driver Talerlisten.no, en markedsplass for foredragsholdere. Han ble kåret til Årets formidler blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania i 2014 og har holdt hundrevis av kurs og foredrag. Nils engasjerer og inspirerer og gir konstruktive og konkrete tilbakemeldinger på sine kurs.

Målgruppe: Kurset passer for deg som holder presentasjoner og foredrag og ønsker å bli bedre, tryggere og mer proff. Alle deltakerne får prøve seg i praksis med små øvingsoppgaver.

Sterke merkevarer bidrar til økt lønnsomhet, mer fornøyde kunder og er en døråpner for vekst!

Fredrikstad Merkevareskole er et tiltak i prosjekt Vekst i Fredrikstad. Gjennom å delta på en eller flere kursmoduler vil deltakerne få oppdatert kunnskap om hvordan en sterk merkevare har betydning for vekst, og få innføring i nyttige verktøy.

Kursmodul 1: Merkevarebygging som forretningsstrategi
Kursmodul 2: Strategisk posisjonering av din merkevare
Kursmodul 3: Vekst og innovasjon
Kursmodul 4: Ledersamling: lederen som merkevarebygger
Kursmodul 5: Slik selger du din merkevare! Praktisk heldagskurs med Nils Apelandmandag 3. juni
Tid: 08:30 - 16:00

Pris: 3 490,- per modul, 15 000,- for alle 5 modulene. Påmelding: Løpende påmelding, kun 16 plasser.
Arrangør: Vekst i Fredrikstad, Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Påmelding

Påmeldingsfrist: Mandag 6. mai


Alle arrangementene

Medlemsprofilen

  • Værste AS Værste AS

    20 år unge – gratulerer til Værste AS som står foran sin største transformasjon så langt! Adm. direktør Trond Delbekk og hans stab jobber hardt for å nå drømmen om at Fredrikstad skal bli en ledende regionby, og trekker spesielt frem én person som har vært sentral i utviklingen av Fredrikstad de siste årene.
    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2019 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN