Slik utformes kunnskap

Print Friendly, PDF & Email

Illustrasjonsfoto av studenter på Høgskolen i Østfold.

Hvordan kan vi i vår region bygge opp kunnskap, både hos framtidig arbeidskraft og gjennom støtte til bedrifter?

  • Glemmen videregående skole står for en viktig del av yrkesopplæringen, og fredag 5. februar er 334 kandidater invitert til Glemmen for å motta sine fagbrev, svennebrev og kompetansebrev. Hør rektor Gunhild Rosnes fortelle om Glemmens arbeid med videregående opplæring som skal møte fremtidens arbeidsmarked.
  • Høgskolen i Østfold er i vekst i en sektor som er i stor endring. Hør mer om deres samfunnsoppdrag, rammer og samspill ved høgskoledirektør Carl-Morten Gjeldnes.
  • Hvordan er virkemiddelapparatet bygd opp? Søker du tilgang til forskningsstøtte, er det nå opprettet kompetansemeglere som veileder bedrifter med søknader. Mer om kompetansemeglerne, støtteordninger og virkemiddelapparat hører du om fra Gabriela Grolms fra regionalutviklingsavdelingen i Østfold fylkeskommune.

Hør hvordan disse kan bidra til å bygge kunnskap mellom samfunn og bedrift. Vi avslutter med spørsmål, velkommen!onsdag 3. februar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design