Styret som ressurs

Print Friendly, PDF & Email

Møtet holdes på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Styret skal være en ressurs både for eiere og daglig ledelse. Men setter vi sammen styrene slik, eller blir det mer vilkårlig?

Start året med god styring, og delta på vårt morgenmøte i samarbeid med StyreAkademiet Østfold!

Agenda:
Styret som ressurs. Ved Vidar Andersen, partner i Concepta Partner AS
Andersen har bred erfaring innen styreverv og rådgivning i SMB-bedrifter, og holder en rekke kurs innenfor styrearbeid og økonomi. Han er medforfatter på boken Styrearbeid på 1-2-3, Styreguiden og Likviditet på 1-2-3.

Presentasjon av Styreakademiet Østfold. Ved Per-Steinar Krogstad, daglig leder i StyreAkademiet

Pause

Hva er oppdraget fra eierne? Hvordan setter vi strategi for selskapet når potensialet er at det blir en tung aktør i vårt marked? Ved styreleder Eva Hagen, Isegran Eiendom AS.
Isegran Eiendom AS ble stiftet som kommersielt selskap for å realisere en rekke tomteområder som Fredrikstad kommune var eier av. Selskapet er etablert, og strategier for utviklingen av selskapet er lagt.

Slik blir du en ressurs for eiere og daglig ledelse. Betraktninger fra en leder og styrerepresentant. Ved Trond Delbekk, adm.dir. i Værste AS.
Delbekk har vært banksjef og direktør i flere av de største bankene, samt vært del av konsernledelsen i Gjensidige gjennom 10 år og i nær samhandling med konsernstyret. Han har dessuten erfaring som styreleder i flere av distriktets bedrifter, hvor fleste har opplevd solid vekst.

Velkommen til åpent morgenmøte!

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter, politikere, byråkrater og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-3 foredragsholdere og avsluttes gjerne med debatt. Temaene settes fortløpende, rundt en måned i forkant av møtet.onsdag 8. januar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe / te.
Arrangør: StyreAkademiet Østfold og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design