Teknologi, ledelse, inspirasjon – velkommen til ODA Inspirasjonsdag i Fredrikstad! (streaming)

Teknologi, ledelse, inspirasjon – velkommen til ODA Inspirasjonsdag i Fredrikstad! (streaming)

Fredrikstad Næringsforening og Capgemini i samarbeid med ODA nettverk inviterer deg til Litteraturhuset i Fredrikstad! Vi livestreamer konferansen Oda Inspirasjonsdag fra Oslo, og lager med dette en møteplass i Østfold
– for deg som er interessert i ledelse, teknologi og å treffe andre med samme interesse.

På ODA Inspirasjonsdag står teknologi, ledelse, inspirasjon og det å bygge nettverk på tvers av bransjer i fokus. Konferansen som holdes i Oslo Konserthus blir hvert år fullbooket i løpet av få timer, i år ble den fulltegnet etter 1 time – men nå får du sjansen til å delta via skjerm fra Østfold!

ÅRETS TEMA – #WHATIF

Temaet for årets Inspirasjonsdag er #whatif. Denne dagen fokuserer på hvilke positive endringer vi kan få til i tiden fremover ved å inspirere til å stille de store spørsmålene. Du får høre foredragsholdere som utfordrer dagens situasjon, tør å tenke annerledes og som ikke lar seg stoppe.

Årets foredragsholdere, som både vil inspirere og utfordre oss til å Lead the Change:

Årets keynote er Morten T. Hansen, Professor ved Berkeley, University of California

Morten T. Hansen er en ettertraktet foredragsholder over hele verden, og rådgiver for ledende selskaper globalt og i Norge. Han er nå aktuell med boka «Great at Work» («Suveren på jobb»), bygget på grundige studier av 5000 personer, rundt hva som skaper effektivitet i arbeidslivet. Morten T. Hansen er professor i ledelse på Berkeley, University of California.

Hansen er norsk, men bor i USA. Han er også medforfatter av New York Times-bestselgeren ”Great by Choice” som han skrev sammen med Jim Collins («From Good to Great») og er forfatter av ”Collaboration”.

Hansen har en doktorgrad fra Stanford Business School og har vært professor på Harvard Business School og INSEAD. Hans akademiske forskning har vunnet flere prestisjefylte priser og Thinkers50 rangerer ham som en av verdens mest innflytelsesrike ledelseseksperter.

Morten Hansen har tidligere vært leder i Boston Consulting Group, der han ga råd til klienter over hele verden. Morten reiser verden rundt for å holde foredrag og hjelpe bedrifter og mennesker til å bli suverene på jobben.

ODA er Nordens ledende nettverk for kvinner i tech – men både kvinner og menn er velkomne til Inspirasjonsdagen.

Vi gleder oss til å se deg på den første Inspirasjonsdagen i Fredrikstad!

PS! Mat må forhåndsbestilles, så husk å ev. skrive det i kommentarfeltet hvis du ønsker lunsj, se mer under «pris».

Dato/tid
10. mai, 2019
Kl: 11.00 - 16.30

Pris: Gratis. Servering av kaffe og frukt. Mat: Restaurant Delicatessen tilbyr tapasinspirert baguett til kr. 95,-. Skriv i kommentarfeltet ved påmelding om du ønsker baguette ved møtestart, så legger vi inn en bestilling fra deg. Baguetten betales på stedet. 200,- faktureres for baguetten ved avmelding etter påmeldingsfrist.
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Arrangør: Capgemini, ODA nettverk og Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Dette arrangementet er utsolgt.

Lukk