UNG kveld: BOOST – en kreativ helaften

Print Friendly, PDF & Email

Roger og Robin er kveldens glade konferansierer!

Vi har gleden av å invitere til vårens UNG kveld! Vi har stor tro på at utvikling skjer i møte med andre mennesker, og inviterer derfor til nettverkstreff. Har du lyst til å få kreativt påfyll? Denne kvelden handler nettopp om dette. Dørene åpner kl. 17.30 og det er gode muligheter for å mingle og kjøpe seg noe å drikke.

Kveldens konferansierer er to blide karer som sprer om seg med gode vibber, det er nemlig Roger Olden og Robin Sverd som skal lose oss gjennom kvelden. Vi sparker i gang med 5 korte foredrag – hva skal egentlig til for å skape vekst? Etter foredragene er det gode muligheter for deltakerne å bli bedre kjent med hverandre.

Vekst i Fredrikstad

Fredrikstad er i en nasjonal konkurranse som næringsdestinasjon, og konkurransen mellom byene hardner til. Vår vekst må komme både i eksisterende bedrifter og i nyetableringer. Skal vi lykkes med å trekke til oss bedrifter, utviklingspartnere, investorer og avdelingskontorer, må vi samle oss om en strategisk posisjonering av Fredrikstad. Hvor plasseres investeringer og arbeidsplasser, og hvor trekker de kompetente hodene? Omdømmeprogrammet Vekst i Fredrikstad er startet opp, vi må gjøre noe selv for å påvirke næringsutviklingen og vise oss som en attraktiv næringsdestinasjon. Hege Bongard fra Fredrikstad Næringsforening forteller.

Fredrikstad Innovasjonspark

Fredrikstad Innovasjonspark er en eiendomsutvikler som arbeider for å knytte sammen innovasjonspartnere, kreative aktører og tradisjonsrike industrimiljøer. Både innenfor og utenfor parken ønskes det å oppnå konstellasjoner i mer åpne innovasjonsprosesser. Hør Tore Auensen fortelle. Målet er å bidra til at virksomhetene i Nedre Glomma får utnyttet sitt potensialet for nyskapning og vekst.

Nøisom – Innovasjon bakover i tid

Aldri før har mikrobryggerier hatt større suksess enn i dag. Hjemmebrygging har blitt allemannseie og interessen for lokalt og  særegent øl er virkelig den nye vinen. Vi får høre om Nøisom sin lidenskap og raske utvikling. Nøisom startet i 2012 som et resultat av seks personers dedikasjon, og kan i dag vise til fantastiske resultater med mikrobrygg.

Lucky View: Fra studentbedrift til profesjonell aktør

Lucky View er i dag et oppdragsbasert film- og musikkproduksjonsselskap som består av fire fulltidsansatte. Bedriften har kontorer i Fredrikstad og i Oslo, og har siden 2011 produsert nettserier, reklamefilmer, dokumentarer og musikkvideoer for noen av Norges største aktører og mediekanaler.

Cityplan AS

Han hadde i utgangspunktet aldri noen planer om å bli en stor eiendomsutvikler i Fredrikstad. Planen var egentlig å bli sivilingeniør. Sander Grundvig, som hovedeier av Cityplan, eier nå 22 000 m2 i Fredrikstad sentrum, og har de siste årene sørget for å få på plass konsepter som Kaffebrenneriet, Habitat, Coffee & Chow og flere andre.

Denne kvelden er UNG åpen for alle, medlem eller ikke, uansett alder. Vanligvis er UNG kvelder kun for medlemmer i Fredrikstad Næringsforening under 40 år. UNG (UngNettverksGruppe i næringsforeningen) gleder seg til åpen kveld og inviterer alle interesserte til BOOST! Vi avslutter kvelden med nettverksbygging og mingling fram til kl. 23.00.

Baren er åpen – lav musikk – velkommen:)torsdag 7. april
Tid: 17:30 - 23:00

Pris: Gratis. Drikke kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Paa Brygga Fredrikstad, Dampskipsbrygga 12-14, Fredrikstad

Sted: Paa Brygga, Dampskipsbrygga 12-14, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • NiNi Beach AS NiNi Beach AS

    NiNi Beach investerer både i kompetanse og lokaler. Trendy konsepter er kjennetegnet til driverne bak, og med den positive utviklingen i Fredrikstad, investerer de mer enn gjerne videre i byen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design