UNG kveld – en time med BÅRD EKER og kreativitet, innovasjon & konkurransekraft

UNG kveld – en time med BÅRD EKER og kreativitet, innovasjon & konkurransekraft

Velkommen til årets første UNG-kveld, kun for medlemmer!

Denne kvelden kan du virkelig glede deg til å høre en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører. Bård Eker er mannen som har satt sitt preg på utvikling og innovasjon hos en rekke toneangivende norske og internasjonale bedrifter. Han vil holde et foredrag om kreativitet, innovasjon, høyt tempo og hvilken betydning dette har for suksess.

Bård Eker er industridesigner av yrke og har involvert seg i flere bransjer med høy fart og ekstreme designkrav, blant annet sportsbilprodusenten Koenigsegg og sportsbåtprodusenten Hydrolift. Han var også med å bygge opp Projectiondesign til å bli et lite stykke norsk industrieventyr.

I to år på rad har Eker Design vunnet Norsk Designråds Hederspris for god design, siste gang for design og utvikling av en ny Performance Line i samarbeid med Gjøvik-bedriften Øveraasen, som også har sin produksjon i Norge.

Bli med på UNG-kveld og få med deg en spennende og lærerik time om kreativitet, klare visjoner om innovasjon og konkurransekraft.

Her kan du følge arrangementet på Facebook

Interessert i å møtes til en matbit før foredraget?

For de som har lyst, møtes vi til en matbit før foredraget. Paa Brygga serverer pizzabuffet kl. 18.00. Pris: 100 kr. (bindende påmelding for pizzabuffeten sendes til henriette.forsetlund@gmail.com innen 3. februar)

Hvem kan delta?

Møtet er for UNG, dvs. personer under 40 år som jobber i en bedrift som er medlem i Fredrikstad Næringsforening, eller de er personlig medlem i næringsforeningen.

Er ikke du eller din bedrift medlem? Mer om medlemskap finner du her, og bare spør hvis noe er uklart.

UNG (UngNettverksGruppe) er et nettverk for medlemmer i Fredrikstad Næringsforening med formål om å samle unge under 40 år med interesse for samfunn og næringsliv. Har du lyst til å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av interesser og fagområder, er du hjertelig velkommen!

UNG arbeidsgruppe inviterer til fire nettverkstreff i året med faglige tema. De har også en digital arena for diskusjon og tips, og møtes gjerne utenom de faglige arrangementene.

Mer om UNG

Dato/tid
05. februar, 2015
Kl: 19.00

Pris: Gratis. Drikke/mat kan kjøpes på stedet.
Sted: Paa Brygga, Dampskipsbrygga 12-14, Fredrikstad

Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk