UNG kveld – personlig markedsføring

UNG kveld – personlig markedsføring

Høstens første UNG-kveld handler om personlig markedsføring gjennom nettverk.

Vi har fått en av Østfolds mest erfarne headhuntere, Annette Thorsø Mohr, til å fortelle om kompetanse og nettverk i Nedre Glomma. Hun har god kunnskap om arbeidsmarked og næringsliv i regionen og vil fortelle hvorfor det er viktig å engasjere seg i nettverk som en del av personlig markedsføring.

Thorsø Mohr er Senior Manager i Personalhuset Østfold og har lang fartstid i rekrutteringsbransjen. Hun mener regionen byr på mye kompetanse og mange muligheter, men at de må forenes. Hvilke muligheter finnes i Østfold? Hvordan kan vi posisjonere oss?

Vi ønsker også å engasjere medlemmene i nettverket og åpner opp for en mer interaktiv del. Hva ønsker du å få ut av et medlemskap i UNG? Hvordan får du best mulig utnyttelse av nettverket?

Etter møtet fortsetter vi praten i baren. Meld deg på via vårt arrangement på Facebook

Se glimt fra forrige møte i UNG

Nettverk for deg som ønsker faglige og sosiale relasjoner

UNG (UngNettverksGruppe) er et nyoppstartet nettverk i Fredrikstad Næringsforening med formål om å samle unge under 40 år med interesse for samfunn og næringsliv. Har du lyst til å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av interesser og fagområder er du hjertelig velkommen!

Mer om nettverket UNG

Dato/tid
04. september, 2014
Kl: 19.00

Pris: Gratis. Drikke/mat kan kjøpes på stedet.
Sted: Restaurant Slippen, Verkstedveien 12, 1671

Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening


Lukk