UNG kveld – personlig markedsføring

Print Friendly, PDF & Email

UNG arbeidsutvalg f.v: Eivind Sønsterud, Marie Helene Juliussen, Martin Tollefsen, Lillann Just Aas, Henriette Næss Forsetlund.

Høstens første UNG-kveld handler om personlig markedsføring gjennom nettverk.

Vi har fått en av Østfolds mest erfarne headhuntere, Annette Thorsø Mohr, til å fortelle om kompetanse og nettverk i Nedre Glomma. Hun har god kunnskap om arbeidsmarked og næringsliv i regionen og vil fortelle hvorfor det er viktig å engasjere seg i nettverk som en del av personlig markedsføring.

Thorsø Mohr er Senior Manager i Personalhuset Østfold og har lang fartstid i rekrutteringsbransjen. Hun mener regionen byr på mye kompetanse og mange muligheter, men at de må forenes. Hvilke muligheter finnes i Østfold? Hvordan kan vi posisjonere oss?

Vi ønsker også å engasjere medlemmene i nettverket og åpner opp for en mer interaktiv del. Hva ønsker du å få ut av et medlemskap i UNG? Hvordan får du best mulig utnyttelse av nettverket?

Etter møtet fortsetter vi praten i baren. Meld deg på via vårt arrangement på Facebook

Se glimt fra forrige møte i UNG

Nettverk for deg som ønsker faglige og sosiale relasjoner

UNG (UngNettverksGruppe) er et nyoppstartet nettverk i Fredrikstad Næringsforening med formål om å samle unge under 40 år med interesse for samfunn og næringsliv. Har du lyst til å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av interesser og fagområder er du hjertelig velkommen!

Mer om nettverket UNGtorsdag 4. september
Tid: 19:00

Pris: Gratis. Drikke/mat kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Restaurant Slippen 1671, Verkstedveien 12, 1671

Sted: Restaurant Slippen, Verkstedveien 12, 1671


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design