UNG-kveld: Vekst i sentrum, følger Fredrikstad trenden?

UNG-kveld: Vekst i sentrum, følger Fredrikstad trenden?

Over hele verden strømmer mennesker til byene, over halvparten av jordens befolkning bor nå i byer. Også i Norge ønsker vi oss urbanitet, fortetting og liv i bymiljøet. Er Fredrikstad med på denne trenden? Hvordan er utviklingen i Fredrikstad sentrum?

Tema for høstens første UNG-kveld er «Vekst i sentrum», og kveldens innledere er daglig leder i Fredriksborg AS, Morten Fredriksen, og sentrumsleder Stine Ferguson fra Fredrikstad Næringsforening.

  • Morten Fredriksen er daglig leder i eiendomsselskapet Fredriksborg AS. Fredriksborg står bak en rekke eiendomsprosjekter i Fredrikstad, bl.a. Litteraturhuset, Wilberg Atrium og Pizzanini. Deres neste store prosjekt er nybygget i Storgata 5.
  • Stine Ferguson er sentrumsleder i Fredrikstad, og sammen med gårdeiere, kommunen, butikker og restauranter jobber hun med å videreutvikle Fredrikstad sentrum.

Målgruppe: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening. UNG er et nettverk for samfunns- og næringslivsinteresserte ansatte i medlemsbedrifter som er under 40 år, samt studenter. Er ikke din bedrift eller du medlem? Les mer om medlemskap

Velkommen til høstens første UNG- kveld!

Dato/tid
08. september, 2016
Kl: 19.00

Pris: Gratis medlemsmøte. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
Sted: Lille mat- og vinhus, Stortorvet 1C, Fredrikstad

Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk