UNG-kveld: Vekst i sentrum, følger Fredrikstad trenden?

Print Friendly, PDF & Email

Over hele verden strømmer mennesker til byene, over halvparten av jordens befolkning bor nå i byer. Også i Norge ønsker vi oss urbanitet, fortetting og liv i bymiljøet. Er Fredrikstad med på denne trenden? Hvordan er utviklingen i Fredrikstad sentrum?

Tema for høstens første UNG-kveld er «Vekst i sentrum», og kveldens innledere er daglig leder i Fredriksborg AS, Morten Fredriksen, og sentrumsleder Stine Ferguson fra Fredrikstad Næringsforening.

  • Morten Fredriksen er daglig leder i eiendomsselskapet Fredriksborg AS. Fredriksborg står bak en rekke eiendomsprosjekter i Fredrikstad, bl.a. Litteraturhuset, Wilberg Atrium og Pizzanini. Deres neste store prosjekt er nybygget i Storgata 5.
  • Stine Ferguson er sentrumsleder i Fredrikstad, og sammen med gårdeiere, kommunen, butikker og restauranter jobber hun med å videreutvikle Fredrikstad sentrum.

Målgruppe: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening. UNG er et nettverk for samfunns- og næringslivsinteresserte ansatte i medlemsbedrifter som er under 40 år, samt studenter. Er ikke din bedrift eller du medlem? Les mer om medlemskap

Velkommen til høstens første UNG- kveld!torsdag 8. september
Tid: 19:00

Pris: Gratis medlemsmøte. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Lille mat- og vinhus Fredrikstad, Stortorvet 1C, Fredrikstad

Sted: Lille mat- og vinhus, Stortorvet 1C, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design