UNG kveld

UNG kveld

Er du samfunnsengasjert og ønsker et faglig og sosialt nettverk? Bor og/eller jobber du i Nedre Glomma? Da er dette noe for deg!

Nettverk for deg som ønsker faglige og sosiale relasjoner

UNG (UngNettverksGruppe) er et nyoppstartet nettverk i Fredrikstad Næringsforening med formål om å samle unge under 40 år med interesse for samfunn og næringsliv. Har du lyst til å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av interesser og fagområder er du hjertelig velkommen!

Dette skjer 28. mai

Onsdag 28. mai inviterer vi til det aller første møtet i nettverket. Vi tar sikte på en hyggelig og uformell samling med noe faglig innhold. Ordfører Jon-Ivar Nygård kommer for å snakke om status, utfordringer og fremtidsplaner for Fredrikstad og Synnøve Rubach fra Østfoldforskning forteller om nettverksbygging. I tillegg vil både næringsforeningen og UNG bli presentert nærmere.
Etter møtet fortsetter vi praten i baren.

Om nettverket

UNG skal være et nettverk der unge i Nedre Glomma, med interesse for samfunn og næringsliv, kan knytte faglige og sosiale relasjoner. Videre skal nettverket:
• Være en bidragsyter til at regionen blir et attraktivt arbeidsmarked for unge, kloke hoder. Studenter er også velkomne
• Arrangere sosiale sammenkomster for sine medlemmer
• Være synlig i Østfold/Nedre Glommas næringsliv
• Gi medlemmer mulighet til å engasjere seg i Fredrikstad Næringsforenings aktiviteter og arrangementer


Følg arrangementet på Facebook og meld deg på!

Dato/tid
28. mai, 2014
Kl: 19.00

Pris: Gratis. Drikke/mat kan kjøpes på stedet.
Sted: Havnelageret, Storgata 17, Fredrikstad

Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening


Lukk