UNG kveld

Print Friendly, PDF & Email

UNG arbeidsutvalg f.v: Eivind Sønsterud, Marie Helene Juliussen, Martin Tollefsen, Lillann Just Aas, Henriette Næss Forsetlund.

Er du samfunnsengasjert og ønsker et faglig og sosialt nettverk? Bor og/eller jobber du i Nedre Glomma? Da er dette noe for deg!

Nettverk for deg som ønsker faglige og sosiale relasjoner

UNG (UngNettverksGruppe) er et nyoppstartet nettverk i Fredrikstad Næringsforening med formål om å samle unge under 40 år med interesse for samfunn og næringsliv. Har du lyst til å utveksle erfaringer og kunnskap på tvers av interesser og fagområder er du hjertelig velkommen!

Dette skjer 28. mai

Onsdag 28. mai inviterer vi til det aller første møtet i nettverket. Vi tar sikte på en hyggelig og uformell samling med noe faglig innhold. Ordfører Jon-Ivar Nygård kommer for å snakke om status, utfordringer og fremtidsplaner for Fredrikstad og Synnøve Rubach fra Østfoldforskning forteller om nettverksbygging. I tillegg vil både næringsforeningen og UNG bli presentert nærmere.
Etter møtet fortsetter vi praten i baren.

Om nettverket

UNG skal være et nettverk der unge i Nedre Glomma, med interesse for samfunn og næringsliv, kan knytte faglige og sosiale relasjoner. Videre skal nettverket:
• Være en bidragsyter til at regionen blir et attraktivt arbeidsmarked for unge, kloke hoder. Studenter er også velkomne
• Arrangere sosiale sammenkomster for sine medlemmer
• Være synlig i Østfold/Nedre Glommas næringsliv
• Gi medlemmer mulighet til å engasjere seg i Fredrikstad Næringsforenings aktiviteter og arrangementer


Følg arrangementet på Facebook og meld deg på!onsdag 28. mai
Tid: 19:00

Pris: Gratis. Drikke/mat kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Havnelageret Fredrikstad, Storgata 17, Fredrikstad

Sted: Havnelageret, Storgata 17, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design