Hvaler, Fredrikstad og Råde – lykkelige som små, eller best sammen? #UNGdebatt

Print Friendly, PDF & Email
  • Er du ung (15-39 år) og bor i Fredrikstad, Hvaler eller Råde?
  • Lurer du på hva som skjer med Hvaler, Fredrikstad og Råde hvis kommunene blir slått sammen?
  • Vil du diskutere hva som er det viktigste for deg når du skal tenke 15-20 år framover i tid – når det gjelder arbeid og bosted?

Svarer du ja på spørsmålene over er vi svært interesserte i å komme i kontakt med deg! Politikerne i Fredrikstad, Hvaler og Råde utreder for tiden om de skal slå seg sammen til større enheter eller forbli i samme kommunestørrelse. Det er dere som er unge som skal bo i regionen vår i fremtiden. Derfor er det viktig å undersøke hva som faktisk er viktig for dere.

Innledere:
– Geir Conrad Tufte er statsviter og har arbeidet med kommunespørsmål i en mannsalder. Han gir deg nyttig informasjon om kommunereformen.

-Morten Robert Gray blir hyppig brukt i næringslivet, og omtales som innsiktsfull, vittig, passe gal og en spennende storyteller som får folk til å glemme tiden – og huske hva han snakket om! Gray skal kick-starte debatten.

Vi inviterer til en workshop hvor vi diskuterer fordommer og påstander om kommunesammenslåing. Det blir faktainnlegg, pizza og diskusjon.

Meld deg på UNG debatt om din framtid – ta gjerne med en venn!

PS! Skriv gjerne i kommentarfeltet når du melder deg på hvilken kommune du bor i.tirsdag 16. februar
Tid: 18:00 - 21:00

Pris: Gratis. Servering av pizza.
Arrangør: UNG i Fredrikstad Næringsforening, studenter fra Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold, Fredrikstad kommune, Hvaler kommune og Råde kommune.

Sted: Kranen SFO (studentkroa) Kråkerøy, Stadion 1, Kråkerøy

Sted: Kranen SFO (studentkroa), Stadion 1, Kråkerøy


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design