Valg 2013 – hvilket politisk parti støtter best opp om næringsutvikling?

Print Friendly, PDF & Email

Hvilket politisk parti tar best ansvar for næringsutvikling?

I følge NHO-direktør Petter Haas Brubakk er et rigid regelverk og skatte- og avgiftssystemer byrdefullt på norske småbedrifter. Hva kan gjøres?

Og, hvordan vil politikerne jobbe for Nedre Glomma og Fredrikstad som største by i Østfold?

Vi har invitert Østfolds representanter fra de politiske partiene som er på Stortinget i dag. De holder innlegg om sitt partis bedriftspolitikk. Vi åpner opp for debatt samt spørsmål og innspill fra salen.

Svein Roald Hansen (AP), Bengt Morten Wenstøb (H), Åsmund Møll Frengstad (SV), Bjørnar Laabak (FrP), Line Henriette Hjemdal (KrF) og Per Inge Bjerknes (SP) kommer. Kommer du?

 

Overlevelsesevnen er dårlig i Norge

«Jeg visste ikke at det skulle ta så lang tid å tjene penger» er tittel i Aftenposten 28. juni 2013, til en artikkel om en småbedrift som startet opp i 2007. Europakommisjonen har evaluert småbedriftspolitikken i en rekke land. Norge gjør det bedre enn snittet i 27 EU-land i åtte av ti indikatorer. Det er lett å starte ny bedrift, men overlevelsesevnen er dårlig. Små og mellomstore bedrifter utgjør i følge Europakommisjonen 99,8% av norsk næringsliv (Kilde: Aftenposten).

 

Fredrikstad er den nest største byen i Oslofjorden og bør ha gode muligheter for et næringsliv i vekst. Likevel opplever vi at det ikke skapes nok arbeidsplasser, og gapet mellom antall arbeidsplasser og antall innbyggere øker. Hvem tar ansvar?

Velkommen!onsdag 4. september
Tid: 08:00 - 10:00

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design