Vekst – en mulighet for din bedrift

Print Friendly, PDF & Email

Kriser skaper omveltning, og representerer både trusler og muligheter. «Never waste a good crisis», er det noe som heter, og nå inviterer vi deg til å bli med og se mulighetene. Vi går gjennom ulike grep for vekst, og dersom dette er interessant kan du etter møtet melde din bedrift med i et program for ambisiøse bedrifter – hvis du ikke allerede er med.

Hør:
Robert Sjøborg og Ingar Skiaker, nettverksutviklere i Fredrikstad Næringsforening med ansvar for ambisiøse bedrifter-prosjektet

Temaer de berører er:
• Å sette riktige strategiske mål (kartlegge vekstretninger og – muligheter / posisjonere deg riktig i konkurranselandskapet)
• Å lage en konkurransedyktig forretningsmodell (forstå dine konkurransefortrinn / forstå dine kunders behov)
• Å utøve godt eierskap og lederskap (bevissthet om eierskapsrollen i familiebedrifter / utnytt styret, ledelsens og de ansattes kompetanse)

Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening

Græsdal innleder om prosjekt ambisiøse bedrifter, som er igangsatt med midler fra Fredrikstad kommune og Viken fylkeskommune. Kort fortalt er prosjektet:
• et program for å stimulere til vekst i bedriftene
• en mulighet for bedriftene til å få faglige innspill, perspektiver, og utveksling av best practice
• en rekke møtepunkter i forskjellige former (workshops og kurs, arbeidsgrupper innenfor/på tvers av bransjer, mulighet for en-til-en oppfølgning etter avtale, formelle og uformelle nettverk med mer.)

Sted: Streames på Facebooksiden til Fredrikstad Næringsforening

Notér tiden i kalenderen din, så sees vi på vår digitale møteplass!onsdag 2. desember
Tid: 08:15 - 08:35

Pris: Gratis, ta gjerne med deg en kopp med kaffe
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: , ,

Sted: , ,


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design