Vekst gjennom oppkjøp

Vekst gjennom oppkjøp

Gjennom Ambisiøse bedrifter-programmet vårt, setter vi bedriftenes vekst på agendaen gjennom 3 fokusområder:

  1. Å sette seg riktige strategiske mål
    2. Å lage en konkurransedyktig forretningsmodell
    3. Å utøve godt eierskap og lederskap

Primært har vi en-til-en gjennomføring hos den enkelte bedrift, men vi inviterer også til noen åpne møter hvor man kan få faglig påfyll.

Nå ønsker vi velkommen til fagmøte som viser hvordan vekst kan skapes gjennom oppkjøp, hva man ser etter i oppkjøpskandidater, og hvordan best ivareta menneskene og verdiene i bedriftene man kjøper.

Du møter:

Per Jørgen Foss, partner i Bright Performance AS. Han har erfaring både fra oppkjøp i større konsern og som rådgiver ved kjøp og salg av bedrifter. Han vil presentere metodikken i oppkjøpsprosesser, hva man ser etter når man vurderer oppkjøpskandidater, og hvordan gode kjøp og salgsprosesser gjennomføres.

Karianne Melleby, daglig leder i Storskogen Norge AS. Storskogen er et svenskbasert internasjonalt investeringsselskap med en evig eierskapsagenda, og har gjennom mer enn 135 oppkjøp nådd en omsetning på mer enn 36 mrd. SEK og 12500 ansatte.

Jens Kristian Johansen, advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort og leder avdelingen for Arbeidsliv. Jens Kristian er spesialisert innen arbeidsrett og bistår daglig arbeidsgivere innen arbeidsrett, pensjon, oppkjøp, salg m.m. Han vil fortelle om hvordan arbeidsgiver kan ta ut synergieffekter ved oppkjøp og om hvilket handlingsrom arbeidsgiver har før og etter oppkjøpet mht. reglene for virksomhetsoverdragelse og rasjonalisering i arbeidsmiljøloven.

Velkommen!

Dato/tid
16. mars, 2023
Kl: 14.00 - 16.00

Pris: Gratis medlemsmøte i Fredrikstad Næringsforening, og for deltakere/interesserte i Ambisiøse bedrifter-programmet. Servering av kaffe og te.
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Arrangør: Ambisiøse bedrifter-programmet i Fredrikstad Næringsforening


Lukk