Verdibasert og strategisk ledelse med Geir Lippestad og Louise Dedichen

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til det andre nettverksmøtet i Nettverk for kvinnelige ledere. Vi er stolte over å ha fått advokat Geir Lippestad og Norges første kvinnelige admiral, Louise Dedichen, til å gjeste oss denne gangen!

Geir Lippestad er advokaten som fikk hele verdens øyne på seg som forsvarer for Anders Behring Breivik etter terrorangrepene i 2011. Lippestad har over 25 års erfaring innen privat, offentlig og frivillig sektor. Denne kvelden vil han dele sine tanker rundt verdibasert- og strategisk ledelse.

Louise Dedichen er født og oppvokst i Fredrikstad, men er i dag bosatt i Oslo. Dedichen er Norges første kvinnelige admiral utnevnt i Statsråd i februar 2008. Dedichen er kontreadmiral og sjef for Forsvarets Høgskole og levende opptatt av likestilling og ledelse. Hos oss vil hun dele sine erfaringer som leder og utfordringer ved å være kvinnelig toppleder i forsvaret.

Målet med nettverket er:

  • Motivere flere kvinnelige ledere til å bli toppledere for å sikre at næringslivet får rekruttere toppledere fra hele talentbasen
  • Økt antall kvinnelige styremedlemmer
  • Øke synligheten til kvinnelige ledere

Målgruppe for nettverket:

  • Kvinnelige ledere
  • Kvinnelige styremedlemmer
  • Kvinner med resultat-, personal- og / eller beslutningsansvar

Deltakelse forutsetter medlemskap i Fredrikstad Næringsforening gjennom bedriften du jobber i, alternativt som personlig medlem dersom din arbeidsgiver ikke har tilhold i vår region.

Velkommen!mandag 27. mai
Tid: 18:30 - 21:00

Pris: 495,- Inkluderer tapas i pausen. Drikke fås kjøpt på stedet.
Arrangør: Nettverk for kvinnelige ledere i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design