Verdibasert og strategisk ledelse med Geir Lippestad og Louise Dedichen

Verdibasert og strategisk ledelse med Geir Lippestad og Louise Dedichen

Velkommen til det andre nettverksmøtet i Nettverk for kvinnelige ledere. Vi er stolte over å ha fått advokat Geir Lippestad og Norges første kvinnelige admiral, Louise Dedichen, til å gjeste oss denne gangen!

Geir Lippestad er advokaten som fikk hele verdens øyne på seg som forsvarer for Anders Behring Breivik etter terrorangrepene i 2011. Lippestad har over 25 års erfaring innen privat, offentlig og frivillig sektor. Denne kvelden vil han dele sine tanker rundt verdibasert- og strategisk ledelse.

Louise Dedichen er født og oppvokst i Fredrikstad, men er i dag bosatt i Oslo. Dedichen er Norges første kvinnelige admiral utnevnt i Statsråd i februar 2008. Dedichen er kontreadmiral og sjef for Forsvarets Høgskole og levende opptatt av likestilling og ledelse. Hos oss vil hun dele sine erfaringer som leder og utfordringer ved å være kvinnelig toppleder i forsvaret.

Målet med nettverket er:

  • Motivere flere kvinnelige ledere til å bli toppledere for å sikre at næringslivet får rekruttere toppledere fra hele talentbasen
  • Økt antall kvinnelige styremedlemmer
  • Øke synligheten til kvinnelige ledere

Målgruppe for nettverket:

  • Kvinnelige ledere
  • Kvinnelige styremedlemmer
  • Kvinner med resultat-, personal- og / eller beslutningsansvar

Deltakelse forutsetter medlemskap i Fredrikstad Næringsforening gjennom bedriften du jobber i, alternativt som personlig medlem dersom din arbeidsgiver ikke har tilhold i vår region.

Velkommen!

Dato/tid
27. mai, 2019
Kl: 18.30 - 21.00

Pris: 495,- Inkluderer tapas i pausen. Drikke fås kjøpt på stedet.
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Arrangør: Nettverk for kvinnelige ledere i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk