Gratulerer, Wik & Walsøe!

Torill Walsøe

Gratulerer, Wik & Walsøe!

– Vi ønsker å bli en merkevare i Norge, og ikke minst, internasjonalt, sa Linda Walsøe, daglig leder i Wik & Walsøe, etter at bedriften ble kåret til Årets bedrift i Fredrikstad 2013. Nå har de forhandlere over hele landet, og jobber målrettet mot eksportmarkedet.

Utmerkelsen har vært flere de siste årene, de har blitt gassellebedrift de tre siste årene og er også kåret til årets gründerkvinner. Første delmål er nådd, de har blitt en sterk merkevare, designstudioet som lager produkter av porselen og glass.

Bedriften jobber målbevisst med å identifisere trender og markeder, og internasjonal lansering ble nylig feiret i Paris. «Vi kommer ikke først av å gå i andres fotspor» har vært et betydningsfullt mantra for designduoen Ragnhild Wik og Linda Walsøe siden de etablerte Wik & Walsøe i 2006.

Årets bedrift

Prisen er ment som en honnør til bedrifter som kan vise til god lønnsomhet og solid markedsposisjon eller vekst innenfor sitt markedsområde. Betydning i lokalsamfunnet vektlegges også. Prisen skal være en inspirasjon for andre, og har blitt delt ut siden 1978. Utdelingen skjer i samarbeid mellom Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening.

«En anerkjent trendekspert sier eierne er et forbilde for nordiske designere i måten de har bygget sin merkevare», skriver Fredriksstad Blad.

 

Lukk