Vi i administrasjonen er opptatt av å være gode samarbeidspartnere for våre medlemmer og forbindelser, og jobber kontinuerlig med utvikling av næringsdestinasjon Fredrikstad.
Kjell Arne Græsdal

Kjell Arne Græsdal er daglig leder
– For meg er det viktig å ha gode relasjoner til det politiske og administrative miljøet som har medansvar for utøvelse av næringssaker, og at jeg i god samhandling med medlemmene prioriterer dagsorden for næringsutvikling i regionen.
kag@fredrikstad-nf.no, telefon 908 56 464

 

Hege Bongard
Hege Birgitte Bongard er leder for kommunikasjon og marked
– Jeg har besøkt flere av bedriftene i regionen, og er imponert over den brede kompetansen som finnes her. For meg er det viktig at vi foredler det gode vi har og utvikler oss til å bli en bærekraftig næringsdestinasjon. Da må vi alle se vår rolle i helheten.
hb@fredrikstad-nf.no, telefon 930 35 507

 

Line Jeppesen
Line Jeppesen
 er sentrumsleder
– For meg er Fredrikstad sentrum selve kjernen i identiteten til byen vår, og jeg jobber hver dag, for at hver eneste en av Fredrikstads innbyggere skal kjenne en stolthet inni seg når de er i sentrum. Akkurat sånn som jeg gjør!
lj@fredrikstad-nf.no, telefon 951 31 345

 

 

Marianne Møgster
Marianne Møgster er koordinator (1/2 årsverk)
– Jeg har opplevd noen gylne øyeblikk på medlemsmøtene våre, og er opptatt av at vi fortsetter som en nyttig nettverksarena for våre medlemmer og samarbeidspartnere.
mm@fredrikstad-nf.no, telefon 911 38 789

 

 

Besøksadresse: Nygaardsgata 16, Fredrikstad
Postadresse: Postboks 1405, 1602 Fredrikstad

 

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

VÅR HVERDAG

Innovasjon er ikke kun for de nyetablerte! Hos Jackon sitter gründerskapet i veggene selv etter mer enn 50 års drift. I dag tok vi bilder til neste artikkel ut i prosjekt Vekst i Fredrikstad. ...

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2017 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN