Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for Fredrikstad Næringsforenings nettsider www.fredrikstad-nf.no/www.vekstifredrikstad.no. Fredrikstad Næringsforening (org.nummer 985432805) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Fredrikstad Næringsforening samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Tittel
  • Postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer

Dette kan variere ut fra de ulike registreringsskjemaer basert på hva som forespørres. Se punktet nedenfor.

Hvordan informasjon innhentes?

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Skjemaer for innsamling:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem
  • Påmelding til våre arrangementer

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. Dette være seg fakturering, betjene ønsker og forespørsler og lignende.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. Fredrikstad Næringsforening bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene, for å kunne utbedre denne til det beste for leserne.

Følgende informasjonskapsler brukes på fredrikstad-nf.no/vekstifredrikstad.no:

PHPSESSID
Sesjons-informasjonskapselen er nødvendig for at nettstedet skal fungere, og blir definert når siden lastes. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.

__atuvc
Denne informasjonskapselen er knyttet til AddThis Social Sharing-widgeten som vanligvis er innebygd i nettsteder for å gjøre det mulig for besøkende å dele innhold med en rekke nettverk og delingsplattformer.

Google Analytics
Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Dette nettstedet bruker Hotjar Web Analytics service. Hotjar kan registrere anonyme klikk, bevegelse og scrolling gjennomført med mus og/eller styreflate. Hotjar registrerer anonymisert informasjon om sidevisning og brukerinformasjon som land, bruk av device, operativsystem og nettleser.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.fredrikstad-nf.no/www.vekstifredrikstad.no og informasjonen lagres i CRM-systemet Super Office for påmelding til arrangementer. Informasjon for medlemsregistrering på www.fredrikstad-nf.no lagres i WordPress og legges inn manuelt i CRM-systemet Super Office.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@fredrikstad-nf.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fredrikstad Næringsforening kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fredrikstad Næringsforening. Det sendes også ut deltakerlister med navn og firma til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

Samtykke

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles, etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd.  Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 27 og § 28.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fredrikstad Næringsforening ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Navn: Fredrikstad Næringsforening
E-post: post@fredrikstad-nf.no

 

Medlemsprofilen

  • Østfoldhallene Østfoldhallene

    Østfoldhallene forbereder seg på ny konkurransesituasjon og nye aktører, men én butikk reiser folk langveis fra for å besøke på Østfoldhallen.
    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN