Ansatte

Vi i administrasjonen er opptatt av å være gode samarbeidspartnere for våre medlemmer og forbindelser, og jobber kontinuerlig med utvikling av næringsdestinasjon Fredrikstad.

Kjell Arne Græsdal er daglig leder
– For meg er det viktig å ha gode relasjoner til det politiske og administrative miljøet som har medansvar for utøvelse av næringssaker, og at jeg i god samhandling med medlemmene prioriterer dagsorden for næringsutvikling i regionen.
kag@fredrikstad-nf.no, telefon 908 56 464
Marianne Møgster er koordinator (1/2 årsverk)
– Jeg har opplevd noen gylne øyeblikk på medlemsmøtene våre, og er opptatt av at vi fortsetter som en nyttig nettverksarena for våre medlemmer og samarbeidspartnere.
mm@fredrikstad-nf.no, telefon 911 38 789
Hege Birgitte Bongard er leder for samfunnskontakt
– Jeg har besøkt flere av bedriftene i regionen, og er imponert over den brede kompetansen som finnes her. For meg er det viktig at vi foredler det gode vi har og utvikler oss til å bli en bærekraftig næringsdestinasjon. Da må vi alle se vår rolle i helheten.
hb@fredrikstad-nf.no, telefon 930 35 507
Line Jeppesen er sentrumsleder
– For meg er Fredrikstad sentrum selve kjernen i identiteten til byen vår, og jeg jobber hver dag, for at hver eneste en av Fredrikstads innbyggere skal kjenne en stolthet inni seg når de er i sentrum. Akkurat sånn som jeg gjør!
lj@fredrikstad-nf.no, telefon 951 31 345
Robert Sjøborg er nettverksutvikler
– Om vi kan tilføre bedriftseierne og lederne ny kompetanse, nye holdninger og ny inspirasjon, så er det håp om at de kan gi sine respektive bedrifter mulighet til å nå ambisiøse vekstmål.
rs@fredrikstad-nf.no, telefon 906 68 296
Ingar Skiaker er nettverksutvikler
– I mine operative roller har jeg i all hovedsak jobbet med B2B med fokus på langsiktige industrielle relasjoner. Det å bygge og vedlikeholde slike relasjoner er derfor noe jeg har bred erfaring fra, og det håper jeg også vil komme bedriftene til gode.
is@fredrikstad-nf.no, telefon 400 39 773

Besøksadresse: Nygaardsgata 16, Fredrikstad
Postadresse: Postboks 1405, 1602 Fredrikstad

Medlemsprofilen

  • Kjøkkengaarden AS Kjøkkengaarden AS

    Trender er viktig å følge med på, samtidig skal et godt kjøkken kunne vare i 30 år, og da er det like viktig å se kjøkkenet i helhet med øvrig interiør og personlig smak. Kjøkkengaarden er en uavhengig nisjebutikk, og Anita Hjertvik (daglig leder) og Ann Mari Begby (styreleder) er glade for å være en del av det viktige mangfoldet av tilbud i Fredrikstad sentrum. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2022 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design