Vi i administrasjonen er opptatt av å være gode samarbeidspartnere for våre medlemmer og forbindelser, og jobber kontinuerlig med utvikling av næringsdestinasjon Fredrikstad.
Kjell Arne Græsdal

Kjell Arne Græsdal er daglig leder
– For meg er det viktig å ha gode relasjoner til det politiske og administrative miljøet som har medansvar for utøvelse av næringssaker, og at jeg i god samhandling med medlemmene prioriterer dagsorden for næringsutvikling i regionen.
kag@fredrikstad-nf.no, telefon 908 56 464

 

Hege Bongard
Hege Birgitte Bongard er leder for kommunikasjon og marked
– Jeg har besøkt flere av bedriftene i regionen, og er imponert over den brede kompetansen som finnes her. For meg er det viktig at vi foredler det gode vi har og utvikler oss til å bli en bærekraftig næringsdestinasjon. Da må vi alle se vår rolle i helheten.
hb@fredrikstad-nf.no, telefon 930 35 507

 

Line Jeppesen
Line Jeppesen
 er sentrumsleder
– For meg er Fredrikstad sentrum selve kjernen i identiteten til byen vår, og jeg jobber hver dag, for at hver eneste en av Fredrikstads innbyggere skal kjenne en stolthet inni seg når de er i sentrum. Akkurat sånn som jeg gjør!
lj@fredrikstad-nf.no, telefon 951 31 345

 

Marianne Møgster
Marianne Møgster er koordinator (1/2 årsverk)
– Jeg har opplevd noen gylne øyeblikk på medlemsmøtene våre, og er opptatt av at vi fortsetter som en nyttig nettverksarena for våre medlemmer og samarbeidspartnere.
mm@fredrikstad-nf.no, telefon 911 38 789

 

 

Besøksadresse: Nygaardsgata 16, Fredrikstad
Postadresse: Postboks 1405, 1602 Fredrikstad

 

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design