Ansatte

Vi i administrasjonen er opptatt av å være gode samarbeidspartnere for våre medlemmer og forbindelser, og jobber kontinuerlig med utvikling av næringsdestinasjon Fredrikstad.

Kjell Arne Græsdal er daglig leder
– For meg er det viktig å ha gode relasjoner til det politiske og administrative miljøet som har medansvar for utøvelse av næringssaker, og at jeg i god samhandling med medlemmene prioriterer dagsorden for næringsutvikling i regionen.
kag@fredrikstad-nf.no, telefon 908 56 464
Marianne Møgster er koordinator (1/2 årsverk)
– Jeg har opplevd noen gylne øyeblikk på medlemsmøtene våre, og er opptatt av at vi fortsetter som en nyttig nettverksarena for våre medlemmer og samarbeidspartnere.
mm@fredrikstad-nf.no, telefon 911 38 789
Hege Birgitte Bongard er leder for samfunnskontakt
– Jeg har besøkt flere av bedriftene i regionen, og er imponert over den brede kompetansen som finnes her. For meg er det viktig at vi foredler det gode vi har og utvikler oss til å bli en bærekraftig næringsdestinasjon. Da må vi alle se vår rolle i helheten.
hb@fredrikstad-nf.no, telefon 930 35 507

Malin-Carita-Lind

Malin Carita Lind er sentrumsleder
– Etter min vurdering er den viktigste faktoren til at Fredrikstad er en attraktiv by, alle de flotte menneskene som bor og jobber her.
mcl@fredrikstad-nf.no, telefon 922 93 711
Robert Sjøborg er nettverksutvikler
– Om vi kan tilføre bedriftseierne og lederne ny kompetanse, nye holdninger og ny inspirasjon, så er det håp om at de kan gi sine respektive bedrifter mulighet til å nå ambisiøse vekstmål.
rs@fredrikstad-nf.no, telefon 906 68 296
Ingar Skiaker er nettverksutvikler
– I mine operative roller har jeg i all hovedsak jobbet med B2B med fokus på langsiktige industrielle relasjoner. Det å bygge og vedlikeholde slike relasjoner er derfor noe jeg har bred erfaring fra, og det håper jeg også vil komme bedriftene til gode.
is@fredrikstad-nf.no, telefon 400 39 773

Besøksadresse: Storgata 3, 1607 Fredrikstad
Postadresse: Storgata 3, 1607 Fredrikstad

Medlemsprofilen

  • Brødrene Ødegård Maskindrift AS Brødrene Ødegård Maskindrift AS

    De bygde 1,5 km vei på en helg! Og med overtagelse av 2 firmaer og et dyktig mannskap med evne og vilje til å dra i samme retning, er Erik Ødegård og Brødrene Ødegård Maskindrift nå rigget for å regne på de fleste prosjekter i regionen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design