Hvordan bruke LinkedIn til å få økt salg og nye kunderelasjoner?

Print Friendly, PDF & Email

Kursholder Jan Sollid Storehaug har oppnådd enestående resultater med sin bruk av LinkedIn. Han har snart 30.000 følgere og vil dele med deg helt konkret hva han har gjort som fungerer bra.

Kurset er nå fullt. Send en e-post til Hege Bongard dersom du er interessert i å delta, så prøver vi å få på plass en kursdag til.

KURS FOR BEDRIFTER (maks 20 deltakere):

LinkedIn er en svært effektiv kanal for markedsføring mellom bedrifter. Selv om mange tror de er sent ute, er sannheten at de færreste benytter seg av alle mulighetene med LinkedIn.

Mange gjør research på LinkedIn, og mange oppdager nye tjenester eller leverandører.

På dette kurset lærer du:

  • Hvordan å selge uten å fremstå som selger på LinkedIn?
  • Hva som skal til for å bygge riktig nettverk for akkurat din målgruppe?
  • Hvordan du forenkler og automatiserer dine aktiviteter
  •  Å ta i bruk nye verktøy på LinkedIn som få kjenner til
  • Om feilene mange gjør, men som du bør unngå

Du vil lære om praktiske verktøy som gjør arbeidet enklere, og hvordan du kan automatisere og forenkle jobben for størst mulig effekt.

Du vil lære om enkle verktøy du umiddelbart kan ta i bruk og du vil garantert gå fra kurset med en klar forståelse av hvor nyttig riktig bruk av LinkedIn kan være. Og ikke minst – en LinkedIn-profil du kan omsette til salg.

Gjennomføring

Kurset gjennomføres over en halv dag. Den første halvdelen er satt av til teori og tips, og den andre halvdelen er workshop. Som deltaker må du ha med egen laptop.

Hvem passer kurset for

Kurset passer for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan utnytte mulighetene i LinkedIn og oppnå konkrete resultater.

Forkunnskaper

Det er ikke behov for forkunnskaper, men du bør ha opprettet en profil på LinkedIn.

Om kursholderen

Jan Sollid Storehaug er daglig leder i Tenk Digitalt AS og bruker selv LinkedIn aktivt som et av sine viktigste verktøy i digital markedsføring. Jan har 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter og dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. Jan Sollid Storehaug har etablert og ledet en rekke IT-selskaper. Han bor delvis på Hvaler.

Om du ikke allerede er koblet med Jan på LinkedIn er din første oppgave å søke opp Jan Sollid Storehaug og legge ham til som kontakt med hilsen fra Fredrikstad!

Maks 20 deltakere, men kurset kjøres med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte innen påmeldingsfristen 19. desember.fredag 19. februar
Tid: 08:30 - 11:30

Pris: 1995,- inkl. lunsj.
Arrangør: Vekst i Fredrikstad-programmet.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Påmelding

Påmeldingsfrist: Onsdag 6. jan

Dette arrangementet er fullt.

Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • The Adecco Group The Adecco Group

    500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design