CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden

CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden

Hvordan settes prisene og hvordan opererer Østfold Energi som produsent i kraftmarkedet? PwC Østfold og næringsforeningene i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden inviterer til en spennende morgen med Østfold Energi. Vi får også et innblikk i økonomifunksjonen i Østfold Energi.

Et viktig mål med nettverket er å gi CFO’er en arena hvor de blir bedre kjent med andre innen samme fagfelt. Det er derfor satt av god tid til mingling.

Program:

CFO Trine Berg fra Østfold Energi
Bli kjent med Trine Berg. Hvilke satsinger og prioriteringer har konsernet og hvilket fokus har Trine som CFO? Sterke svingninger i strømprisen og store endringer knyttet til elektrifiseringen av Norge byr på spesielle utfordringer. Et spennende foredrag om hvordan hun tilpasser seg de omskiftelige betingelsene.

Kraftmarkedet
Terje Lund gir et innblikk i prising av kraft og sikringsinstrumenter. Han vil gi en nyansert beskrivelse av hvilke drivere som påvirker strømprisen. Terje vil også gå inn på kraftsituasjonen i Østfold, hva er status og hva må til for at vi skal kunne få til elektrifiseringen.

Q&A
Terje og Trine inviterer til diskusjon om kraftmarkedet og virksomhetsstyringen i Østfold Energi. Vi håper på stort engasjement fra salen. Q&A vil ledes av initiativtaker til nettverket, Eddie Olsen fra PwC Østfold.


Trine Berg
er direktør for økonomi, finans og risiko i Østfold Energi. Trine kom til Østfold Energi i desember 2021 fra stillingen som økonomisjef i Eurofins Norge NSC. Hun har også bakgrunn som økonomisjef i Saint-Gobain Glassolutions. Trine har en Bachelor i økonomi og en Executive Master of Management med spesialisering i skatt og avgift fra Handelshøyskolen BI.

Terje Lundby er leder for krafthandel i Østfold Energi. Avdelingen har ansvaret for planleggingen og forvaltningen av selskapets vannkraftproduksjon. Han har også lang erfaring fra ulike analysestillinger i Statkraft, hvor han blant annet var leder for de kontinentale kraftanalysene. Terje er sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.


Målgruppe: CFO’er og andre med glødende interesse for CFO’ens rolle.

Velkommen!

NB: Det er et begrenset antall gjesteplasser på utsiden av Kalnesveien 5. Alternative parkeringssteder er Inspiria Science Center og Quality Hotel Sarpsborg.

Dato/tid
29. mai, 2024
Kl: 8.00 - 10.00

Pris: Gratis, servering av frokost fra kl. 07.30
Sted: K5, konferanserom Han Solo, 1. etg., Kalnesveien 5, Grålum

Arrangør: PwC og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk