Vertskapskurs

Vertskapskurs

Godt vertskap og god kunnskap om egen destinasjon er viktig for å få fornøyde kunder og gjester, og helt avgjørende for å få dem til å komme tilbake.

Visit Fredrikstad & Hvaler, Gamlebyen Handelsforening og Fredrikstad Næringsforening inviterer til kurs med en av de ledende kursholderne innen feltet.

 

Märit Torkelson er en populær inspirator, engasjerende kursholder og involverende prosessleder som med humor og varme deler sine tanker om vertskap både med ledere og medarbeidere. Med en vel avveid blanding av fakta, egne hverdagseksempler, idéer og tankevekkende historier tar hun deltakerne med på en reise om vertskap. Hun inviterer alle til å finne og utvikle sine egne styrker og oppdage hvordan de kan by på seg selv i møte med kunder, gjester og kollegaer.

Märit har over 25 års erfaring med vertskap, i forbindelse med lederskap, destinasjonsutvikling og internasjonal markedsføring. Märit er en populær foreleser og har holdt mer enn 700 forelesninger og workshops om vertskap i Norge, Sverige og Danmark. Hun er siviløkonom med vekt på organisasjon & ledelse, med en videreutdanning i Positiv psykologi og Strykebasert ledelse.

Se mer på Vertskapet.no

 

Visit Fredrikstad & Hvaler, Gamlebyen Handelsforening og Fredrikstad Næringsforening har også samarbeidet om det digitale kurset KJENTI.no.

Vi er alle opptatt av å få Fredrikstad til å skinne, og å alltid fremstå fra sin aller beste side. Dere som møter gjester og kunder ved bordet, i resepsjonen, i butikken, i galleriet eller i salongen er byens ansikt utad. Vi ønsker å gi dere noen morgentimer med skikkelig inspirasjon og påfyll.

 

PÅMELDING HER

Dato/tid
15. november, 2021
Kl: 8.30 - 11.00

Pris: Gratis. Servering av frokost fra kl. 08.00
Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Arrangør: Visit Fredriktad & Hvaler, Gamlebyen Handelsforening og Fredrikstad Næringsforening


Lukk