Energioptimalisering for mer bærekraftige bygg

Print Friendly, PDF & Email
Rekordhøye energipriser og stadig strengere krav og forventninger gjennom EUs Green Deal og taksonomi vil kraftig påvirke bygg- og eiendomsbransjen. Blir dette et problem eller er det en forretningsmulighet for de aktørene som er forberedt? Møt to aktører som tar tydelige standpunkt:
  • Roar Andersen og Ragne Hellum fra Caverion Norge. Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandører av smarte, energieffektive og grønne bygg hvor folk trives.
  • Thor Rikard Borgevad og Stine Ferguson fra Solid Gruppen. Solid Gruppen er en profesjonell entreprenør og eiendomsutvikler med base i Fredrikstad. Når de bygger nytt hovedkontor til egne selskaper og eksterne leietagere, er det standarden BREEAM Excellent som vil gjelde.

Velkommen!onsdag 8. februar
Tid: 14:30 - 16:00

Pris: Gratis medlemsmøte.
Arrangør: Nettverk for bygg og eiendom i Fredrikstad Næringsforening.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design