Energioptimalisering for mer bærekraftige bygg

Print Friendly, PDF & Email
Rekordhøye energipriser og stadig strengere krav og forventninger gjennom EUs Green Deal og taksonomi vil kraftig påvirke bygg- og eiendomsbransjen. Blir dette et problem eller er det en forretningsmulighet for de aktørene som er forberedt? Møt to aktører som tar tydelige standpunkt:
  • Roar Andersen og Ragne Hellum fra Caverion Norge. Caverion er en av Norges største teknisk totalleverandører av smarte, energieffektive og grønne bygg hvor folk trives.
  • Thor Rikard Borgevad og Stine Ferguson fra Solid Gruppen. Solid Gruppen er en profesjonell entreprenør og eiendomsutvikler med base i Fredrikstad. Når de bygger nytt hovedkontor til egne selskaper og eksterne leietagere, er det standarden BREEAM Excellent som vil gjelde.

Velkommen!onsdag 8. februar
Tid: 14:30 - 16:00

Pris: Gratis medlemsmøte.
Arrangør: Nettverk for bygg og eiendom i Fredrikstad Næringsforening.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Påmelding

Påmeldingsfrist: Mandag 6. feb


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Brødrene Ødegaard Maskindrift AS Brødrene Ødegaard Maskindrift AS

    De bygde 1,5 km vei på en helg! Og med overtagelse av 2 firmaer og et dyktig mannskap med evne og vilje til å dra i samme retning, er Erik Ødegård og Brødrene Ødegård Maskindrift nå rigget for å regne på de fleste prosjekter i regionen.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design