FULLT: Kurs i Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Dette kurset er fullt. Ønsker du å stå på venteliste, send en epost til mm@fredrikstad-nf.no.

Å være synlig på sosiale medier blir stadig viktigere. Spesielt Instagram er en viktig kanal for butikker og restauranter. Fredrikstad sentrum har de siste årene samarbeidet med Lion Island for å bygge en konto med mange følgere. Vi samdeler og videredeler med mange i sentrum. For å bidra til økt kvalitet og effekt på Instagram som markedskanal, tilbyr vi nå et kurs. Kurset er for deg som ønsker å øke dine kunnskaper om Instagram og lære mer om hvordan du kan bruke denne kanalen på best mulig måte.

Hvorfor er sosiale medier så viktig for bedriften din?
Hver dag lastes det opp 95 millioner bilder på Instagram. Hva skal til for at du treffer dine potensielle kunder med akkurat din post?

Visste du at bak alle likes og kommentarer finner du ikke bare et hav av viktig informasjon om kundene dine, men du øker merkevaresynlighet, øker salg og skaper kundelojalitet. Vi er i en tid hvor nedgang ikke nødvendigvis kun handler om at tilbudet ditt er dårlig, det handler om noe som er mye større og komplisert enn det. Derfor har sosiale medier kanskje aldri vært viktigere!

Hva vil du lære av dette kurset?
I dette kurset vil vi gjennomgå ulike funksjoner som lese av innsikt og lære deg hvordan du kan optimalisere og skape godt innhold. Vi gjennomgår dagens algoritmer, samt redigering av reels og bildetaking.

De sier at veien blir til mens vi går, men egentlig blir den bare til hvis vi går! 

Det er begrenset antall plasser, så ikke vent med å melde deg på.

Velkommen på kurs!

Målgruppe: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening.tirsdag 14. mars
Tid: 12:00 - 16:00

Pris: Kr 2155,-. Enkel servering.
Arrangør: Lion Island og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Fredrikstad Næringsforening Fredrikstad, Storgata 3, Fredrikstad

Sted: Fredrikstad Næringsforening, Storgata 3, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design